AnnonceLuk annonce
Invitation til Eurovision-finale i havneparken

02-05-2019

kontakt@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 18. maj vises Eurovision-finalen på storskærmen i Havneparken, hvor alle er velkomne.

Kalundborg Kommune viser Eurovision på storskærm, for første gang, i Havneparken lørdag den 18. maj, hvor der altså er mulighed for at komme forbi og heppe på favoritdeltagerne.

I pressemeddelelsen står der: ”Kom og vær med til at fejre rummelighed, forskellighed og fællesskab, som Eurovision står for. ’Dare To Dream’ er i år konkurrencens slogan, og den er vi i Havneparken helt med på. Showet starter kl. 21.00.”

 

Danmarks vinderchancer

Eurovision Song Contest 2019 er den 64. udgave af konkurrencen og afholdes i Israel. Vi krydser fingre for, at danske Leonora sender Danmark videre fra semifinalen, og er repræsenteret i finalen - eksperter mener, der er gode chancer. 42 lande deltager i år, og der går 10 lande videre fra hver semifinale. Obligatoriske deltagere i finalen er værtslandet Israel og ’de fem store Grand Prix nationer’ Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien hvilket giver 26 lande i finalen. 

Eurovision førfest

I rummeligheden, forskelligheden og fællesskabets ånd, sætter LUV gang i Grand Prix festen allerede kl. 17, og indtil showets startkl. 21. 

”Kom til førfest i Multihuset og lav regnbuepompons (og andre farver). Der serveres nonalkoholiske regnbuedrinks,” står der i pressemeddelelsen.  

LGBT+ Ungegruppe, Vestsjælland (LUV)

LUV er for unge i aldersgruppen 15-25 år. De holder til i Multihuset hver tirsdag kl. 17-21. Tirsdagstræf er alkoholfrie, og LUV hygger sig med brætspil, billard, bordfodbold, musik, fællesspisning og kreative aktiviteter. De byder mangfoldigheden velkommen, og bestræber sig på at være en tryg platform, hvor unge kan mødes, hygge sig og snakke sammen – og hvor det er okay at være, lige den man er. (LGBT er et akronym af engelsk Lesbian, Gay, Bisexual og Transgender)

Følg med på Havneparkens Instagram og Facebookside for mere information om de forskellige arrangementer.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0