AnnonceLuk annonce
Kom og prøv at køre rigtig Mountainbike

09-04-2019

Medaljeløbet er for alle piger og drenge på helt almindelige cykler. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Er du pige eller dreng og går med drømmen om at køre mountainbike under spændende og kontrollerede forhold, så skal du møde op i Klosterskoven på lørdag, hvor Kalundborg Cykle Club inviterer til MTB Medaljeløb – cykelløbet er for alle mellem 8 og 15 år, bare du har en cykel og en cykelhjelm.

Kalundborg Cykle Club har en af de største ungdomsafdelinger på Sjælland, faktisk omkring 35 cykelryttere som kører på mountainbike, både til træningsaftener og til løb rundt om på Sjælland.

Flere af de unge, de såkaldte KCC Kidz, flyver snart fra reden og skal op i de voksnes rækker, derfor gør klubben nu et tiltag for at tiltrække nye piger og drenge som har interesse for at cykle.

KCC Kidz inviterer derfor alle piger og drenge mellem 8 og 15 år til medaljeløb nu på lørdag d. 13. april kl. 10 i Klosterskoven i Kalundborg, et cykelløb for alle børn, som elsker at cykle i naturen. Løbet er kun for nybegyndere eller børn som ikke cykler i klub i forvejen.

”Det er vigtigt at sige at alle kan være med uanset niveau og lige meget hvad for en cykel du har, om det er en bedstemor cykel med cykelkurv eller en ny flot mountainbike, alle kan være med, man skal bare have cykelhjelm på”, siger Eske Glad fra KCC Kidz.

Ruten der skal køres på, vil være således at alle kan deltage på egen cykel. Cykelhjelm er eneste adgangskrav. Vil du gerne have en voksen med, er dette selvfølgelig også muligt.

Der køres i 20 minutter på en sjov afmærket rute, hvor deltagerne vil blive udfordret med bakker op og ned og måske lidt mudder.

Når løbet er færdigt, vil der være medalje til alle deltagere, samt kage og saftevand.

Herefter har deltagerne mulighed for at prøve en rigtig MTB, på et rigtigt MTB-spor i Klosterskoven i følgeskab med en erfaren børnerytter fra KCC Kidz.

Så hvis du kan lide fart og spænding i naturen og du ikke er bange for at blive forpustet, glæder KCC Kidz sig til at se dig til en super sjov og hyggelig dag i skoven.

Arrangementet er gratis at deltage i og der er ingen forhåndstilmelding, man møder bare op med sin cykel og cykelhjelm.

Klosterskoven finder man på Lerchenfeldvej i Kalundborg, lige over for børnehaven Lærkereden.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0