AnnonceLuk annonce
Kom og prøv BMX

03-03-2020

Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg BMX-klub inviterer alle interesserede til ’Prøv BMX’ på deres bane i Tømmerup, nu på søndag d. 8. marts.

Kom og prøv hvad BMX er for en sport. Den opfordring kommer fra Kalundborg BMX-klub, som nu på søndag d. 8. marts, mellem kl. 10 og 14, inviterer alle interesserede indenfor på deres flotte bane ved siden af Tømmeruphallen.

BMX henvender sig både til de helt små på løbecykler og de lidt ældre på BMX-cyklerne.

”Kom frisk og prøv denne sport, eneste krav er langt tætsiddende tøj, så har vi cykler, hjelm og handsker man kan låne,” fortæller Per Bille fra Kalundborg BMX-klub.

BMX-klubben har både den traditionelle BMX-bane til BMX-rytterne, men også en asfaltbelagt PumpTrack bane, som kan bruges af både BMX og Strider rytterne. Derudover har klubben investeret i en mobil PumpTrack bane som vil være opstillet ved siden af klubhuset.

Denne bane er både beregnet til at bruge i den daglige træning, men især også beregnet til at fragte rundt omkring hvor man kunne have lyst til at BMX-klubben kommer og stiller banen op, evt. i forbindelse med arrangementer på skoler, i børnehaver, byfester m.m. ja kun fantasien sætter grænser.

På søndag vil være uddannede instruktører til stede samt klubbens ryttere, som vil hjælpe børn og voksne rundt på banen.

Adressen er Tømmerupvej 20A i Spangsbro, lige ved siden af TømmerupHallenFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0