AnnonceLuk annonce
Kom med forslag til navne på nye veje

08-05-2019

Her den nye vej som forbinder Langagervej og Asnæsvej/Engvejskvateret, men hvad skal vejen hedde. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Kommune inviterer offentligheden til at komme med ideer og forslag til navngivning af tre nye vejstrækninger i Kalundborg.

Det drejer sig om forbindelsen mellem Rynkevangen-Stejlhøj (Station Biotekbyen Kalundborg øst). Forbindelsen mellem Asnæsvej (Genbrugsstationen) og Langagervej (Engvejskvarteret), samt forlængelse af Flakagervej med tilslutning til Asnæsvej-Langagervej. Og endelig forlængelsen af Klosterparkvej, Herredsåsen, den nye vej som lige nu er ved at blive etableret, og som skal ende på Hestahavebakken.

Om nye vejnavne

Nye veje kan navngives ud fra historiske og geografiske betegnelser i området, de kan navngives efter personer og de kan navngives på grundlag af temaer, eksempelvis fuglearter.

Et vejnavn, som allerede findes inden for et postnummer, må ikke fastsættes for en anden vej inden for samme postnummer.

Et vejnavn kan sammensættes af indtil 40 tegn. Forkortelser i vejnavne bør så vidt muligt undgås.

Har du et godt forslag kan du sende det til Kalundborg Kommune på e-mail: dto@kalundborg.dk eller til Kalundborg Kommune, Plan, Byg og Miljø, Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg.

Kalundborg Kommune skal have dine forslag senest mandag den 13. maj 2019.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0