AnnonceLuk annonce
To kollegaer åbner frisørsalon

06-10-2016

Tanja Andersen og Annemette Hansen har sammen åbnet frisørsalon i Svebølle. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Tanja Andersen og Annemette Hansen har været kollegaer i en frisørsalon i Kalundborg, nu har de sammen åbnet deres egne frisørsalon i Svebølle.

En ny frisørsalon, Frisør Fruen og Herren, har slået dørene op i Svebølle, det er de to frisør kollegaer Tanja Andersen og Annemette Hansen, begge bosiddende på Røsnæs, der står bag.

Annemette Hansen har før været selvstændig og ville gerne have sin egen salon igen, ”så vil jeg være med”, sagde Tanja Andersen hurtigt, og markedet blev afsøgt for at finde et egnet lokale. Valget faldt på Svebølle, her er huslejen billigere og der er ikke så meget konkurrence som der er i Kalundborg.

Lokalet på Jernbanevej 16 i Svebølle er beliggende lige over for Svebølle Station, så det bliver næsten ikke mere centralt.

Lokalerne har før været klublokale for en motorcykelklub og da de to frisører fik overdraget nøglerne var alt malet i sort, så der har været gang i pensler og malerrulle og der er sat en væg op, kun en stor bar har fået lov til at blive stående.

Frisør Fruen og Herren har åbent tirsdag til fredag, 9 til 17 og lørdag 9 til 13Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0