AnnonceLuk annonce
Kørte ind i trailer og brækkede sit ben

21-04-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mandag aften kl. 23 kørte to unge mænd på knallert ind i en trailer, der holdt parkeret på Strandvejen på Reersø, og den ene mand brækkede sit ben.

Mandag sen aften skete et uheld, da to unge mænd på en knallert kørte ind i en trailer, der holdt parkeret langs Strandvejen i Reersø. En 17-årig ung mand fra Gørlev, der umiddelbart havde været fører af knallerten brækkede benet ved uheldet. Passageren en 18-årig mand fra Sorø, slap fra uheldet med knubs. De var begge påvirket af spiritus, og fik derfor begge ved ankomsten til sygehuset udtaget en blodprøve. 

Knallerten kunne ydermere køre væsentligt hurtigere end tilladt, så den blev indbragt til nærmere undersøgelse for ’konstruktive ændringer’. Politiet skal nu undersøge sagen nærmere for med sikkerhed at afklare, hvem der var fører af knallerten på uheldstidspunktet. 

De vil begge høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer. Traileren tog ikke skade ved sammenstødet, men ejeren blev underrettet om uheldet af politiet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0