AnnonceLuk annonce
Købstilbud på gammel rådhus ændrer planer for ny daginstitution

27-09-2019

Købstilbud på Svebølle Rådhus skaber overvejelser om alternativ placering af ny daginstitution

Kalundborg Kommune har modtaget et konkret købstilbud på de bygninger, der blandt andet tidligere husede rådhuset i Svebølle og en interessetilkendegivelse på køb af børnehaven Troldehøj, oplyser Kalundborg Kommune i en pressemeddelelse.

Kommunen har i budget 2019 besluttet at opføre en ny daginstitution på netop det område, der er afgivet købstilbud på.

Såfremt Kalundborg Kommune ønsker at imødekomme købstilbuddet, vil det kræve, at kommunen kan finde en ligeså attraktiv placering til den nye daginstitution. Daginstitutionen skal være tæt på skolen og idrætsfaciliteterne i Svebølle.

En alternativ placering vil derfor betyde, at daginstitutionen vil skulle placeres på en del af idrætsområdet, der i dag benyttes af blandt andet Svebølle idrætsforening, SBI.

Kalundborg Kommune er derfor gået i dialog med Idrætsforeningen. Bestyrelsen i foreningen er positivt indstillet overfor at arbejde med på en løsning, hvor den nye daginstitution flytter ind på en del af det areal, hvor SBI har aktiviteter i dag. Klubben peger blandt andet på muligheden for, at der fremover vil kunne blive mulighed for flere aktiviteter i området en større del af dagen. 

Kalundborg Kommune vil på den baggrund gerne efterprøve den nye løsningsmulighed, idet den dels vil kunne give den nye daginstitution en meget attraktiv placering og samtidig give mulighed for anvendelse af det gamle rådhus.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0