AnnonceLuk annonce
Køb dit nytårskrudt inden jul

17-12-2020

Af Jens Nielsen

Hos XL-Byg i Gørlev er udvalget stort når nytåret skal fejres, lige fra spøg og skæmt, til store raketter og batterier. Men husk at få købt dit nytårskrudt inden jul.

Det kan være svært at bestemme sig, udvalget er stort hos XL-Byg i Gørlev, når det gælder alt hvad der hører en munter nytårsaften til. I år leveres nytårsfyrværkeriet fra Ålborg Fyrværkerifabrik.

Men grundet myndighedernes nyeste restriktioner er detailforretninger lukket mellem jul og nytår, derfor er det vigtigt at få handlet raketter, batterier og andet nytårsfyrværkeri inden jul.

Sortimentet hos XL-Byg i Gørlev rummer alt fra små til store raketter og batterier i mange størrelser. Største nytårsbatteri er et festfyrværkeri med 100 skud i et godt tempo og et væld af farver og effekter, men så er prisen også på 1500 kroner.

Der er også tænkt på de mindste til nytåret, XL-Byg i Gørlev har forskellige junior pakker, som indeholder nytårsløjer og knaldperler, og som er helt uskadelige.

XL-Byg i Gørlev har også sjove briller, hatte, bordbomber, konfettirør, ja det er faktisk kun fantasien der sætter grænser.

Sikkerheden skal være i orden

Når nytåret skal skydes ind, skal der også tænkes i sikkerhed, såvel sikkerhedsbriller til alle der er udendørs, høreværn til de mindste, men også en raketholder til raketterne, det dur ikke bare at sætte raketten i en vinflaske, den vælter nemt og så kan raketterne være livsfarlige.

Køb og få udleveret samme sted

På grund af sikkerheden blev der for flere år tilbage strammet op på reglerne for salg og opbevaring af fyrværkeri, det betyder at flere steder køber og betaler man sit fyrværkeri i en butik, mens udleveringen foregår et helt andet sted, typisk på en øde mark, men sådan er det ikke hos XL-Byg i Gørlev, her er alt samlet på samme adresse, så når fyrværkeriet er købt og betalt, så udleveres det direkte til kunden, nemt og hurtigt for kunden.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0