AnnonceLuk annonce
Køb bil på en helt ny måde – hjemme hos dig selv

12-01-2021

Mathias Jakobsen fra Hansen Biler i Kalundborg er klar til at besøge kunderne på deres hjemmeadresse. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Grundet corona- restriktioner skal bilforhandlernes salgsafdeling også holde lukket, men nu tilbyder sælgeren i stedet for at komme hjem til kunden. Hos Hansen Biler er man klar til at vise både helt nye Skoda og Suzuki biler, samt gode brugte biler frem for kunderne.

I forbindelse med nedlukningen af det meste af landet, er det heller ikke muligt at besøge den lokale bilforhandler for at købe en ny eller en brugt bil, men det er der selvfølgelig en løsning på. Nu kommer bilforhandleren hjem til kunden i stedet for.

”Vi må ikke lukke kunderne ind i vores salgsafdeling, vi må heller ikke gå ud til kunderne hvis de går og kikker på en bil i udstillingen, men vi kan kontaktes på telefon og e-mail, og så tilbyder vi, at komme hjem til kunden, så de kan se og prøve den bil de er interesseret i, det må vi gerne,” fortæller Mathias Jakobsen fra Hansen Biler i Kalundborg, og fortsætter,

”Vi tilbyder også fremvisning af biler på video. På hjemmesiderne for både Skoda og Suzuki kan man booke en digital fremvisning, så kan vi vise bilen frem via skype eller facetime.”

Hos Hansen Biler på Slagelsevej i Kalundborg sørger man selvfølgelig for, at alle retningslinjer er overholdt, og bilerne, både nye og brugte, er sprittet af inden de vises frem for kunderne.

Mathias Jakobsen fortæller, at har kunden købt en bil, må den gerne afhentes i forretningen, dog med en forkortet gennemgang af bilen, kunden er så velkommen når coronapandemien har sluppet landet, til en større gennemgang af bilen.

Værkstedet hos Hansen Biler har åbent for service og reparationer helt som normalt.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0