AnnonceLuk annonce




Kø til fødselsdagsfest

04-12-2019

Der var lang kø ved pølsevognen da Würth idag inviterede til 1-års fødselsdag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Würth på Hareskovvej i Kalundborg havde i dag inviteret til 1-års fødselsdag, og den invitation var der mange som tog imod.

Det er præcis et år siden at Würth åbnede en 350 kvm. stor håndværkerbutik på hjørnet af Hareskovvej og Asnæsvej i Kalundborg.

Derfor var der onsdag inviteret til fødselsdagsfest med gode rabatter på alt i forretningen, og så blev der budt på grillpølser, og det var der mange som takkede ja til.

Lige omkring middag var hele parkeringsarealet ved Würth butikken helt fyldt med biler fra en lang række af håndværkerfirmaer, og køen var lang ved pølsevognen.

Würth er godt tilfreds efter det første år i Kalundborg.

”Det er gået langt over forventning, vi er meget positive over den måde som kunderne har taget imod,” fortæller Johnny Littrup Hansen, der er butiksleder i Würth Kalundborg og Slagelse, og fortsætter,

”Vi kan godt mærke at Kalundborg er en stor industriby, og det betyder at mange udenlandske håndværkere kommer og handler her, fordi de har arbejde på byens store virksomheder, og fordi de kender Würth fra deres hjemland, her kommer folk fra både Finland, Spanien og Tyskland.”

I den nu et år gamle håndværkerbutik kan kunderne finde et bredt udsnit af Würths omfattende produktprogram, faktisk mere end 5000 varenumre, heriblandt et bredt udvalg af værktøj, befæstelse, arbejdstøj samt kemi- og sikkerhedsprodukter.

”Vi har justeret lidt på sortimentet her det første år, bl.a. har vi mange som har købt rustfri og syrefaste bolte, fordi vi er ude hvor der er saltvand, og det sortiment har vi justeret på i forhold til de fleste af vores andre butikker,” siger Johnny Littrup Hansen.

Würth håndværkerbutikken henvender sig til håndværkere, og har otte kørende sælgere tilknyttet forretningen i Kalundborg, men er også klar til at betjene privatkunder.



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





0