AnnonceLuk annonce
Knivstikkeri igen i Kalundborg torsdag aften

04-09-2020

En 31-årig mand er blevet overfaldet og stukket i låret, mens han holdt for rødt i sin bil i Kalundborg. Gerningsmændene er endnu ikke fundet.

Torsdag aften klokken 22.44 trådte en 31-årig mand med blod fra låret ind på Cirkle K tanken på Esbern Snaresvej i Kalundborg.

Han havde efter eget udsagn kort forinden holdt for rødt ved et lyskryds i sin bil, da flere gerningsmænd havde åbnet døren og tildelt ham slag og stukket ham i låret med en kniv.

Gerningsmændene forsvandt efterfølgende i en bil i ukendt retning, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Tilfældigvis befandt politiet sig allerede på tanken, da den sårede mand fra lokalområdet kom ind, og kunne yde førstehjælp samt tilkalde en ambulance.

Politiet var sent torsdag aften til stede på Cirkle K tanken med flere patruljer, bl.a. to hundepatruljer, og området var kortvarigt afspærret mens hunde undersøgte området omkring en personbil der holdt på tanken med smadret bagrude.

Politiet har afhørt manden, der i forvejen er kendt af politiet. Ifølge politiet siger den 31-årige, at han ikke kender gerningsmændene.

Manden blev efterfølgende behandlet på akutmodtagelsen i Holbæk og udskrevet natten til fredag.

Politiet opfordrer eventuelle vidner til at henvende sig på tlf. 114

To knivstikkerier på en uge

Torsdagens knivstikkeri er det andet på under en uge i Kalundborg. Lørdag aften blev en 26-årig mand stukket i halsen midt på Kordilgade. Her efterlyser politiet stadig en 22-årig gerningsmand.

Politiet mener ikke, at der en en sammanhæng mellem de to knivstikkerier.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0