AnnonceLuk annonce
Knallertkører truede cyklist på livet

11-10-2017

Af Jens Nielsen

Tirsdag omkring middag anmeldte en 64-årig mand fra Kalundborg, at han var blevet truet på livet af knallertkører, der også havde forsøgt at vælte ham omkuld, da han cyklede.

På Nørre Allé i Kalundborg opdagede den 64-årige, der var på cykel, en knallertkører, som han havde set tidligere i området, og hvis knallert larmede meget under kørslen. Dette bad han knallertkøreren om at få ordnet, så knallerten støjede mindre, hvilket bevirkede, at knallertkøreren tog en kraftig låsekæde fra styret og svingede den truende mod den 64-årige, der også blev skældt ud.

Forskrækket over knallertkørerens reaktion cyklede den 64-årige videre, hvorefter knallertkøreren kørte efter ham. Cyklisten svingede ned ad en sidevej og gemte sig, inden han cyklede i modsat retning for at flygte. Dette opdagede knallertkøreren og fulgte efter ham til Holbækvej, hvor knallertkøreren tog fat i cyklistens jakke, medens de kørte, for at vælte cyklisten omkuld. Herved væltede knallertkøreren selv, medens den 64-årige cyklede videre og søgte tilflugt i en forretning i Elmegade.

Knallertkøreren forsvandt herefter og blev beskrevet som: mand, 18-20 år, 170-175 cm høj, spinkel af bygning, lidt mørk i løden, sorte skægstubbe, markeret ansigt, iført hvid-blå-rød styrthjelm og kørende på en hvid, larmende knallert, der fremstod misligholdt.

Lokalpolitiet i Kalundborg/Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket hændelserne på Nørre Alle og på Holbækvej, eller som kan give oplysninger om knallertkørerens identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0