AnnonceLuk annonce
Klubaften med foredrag

20-08-2018

Bestyrelsesformand for Naturpark Åmosen, Henning Fougt, holder foredrag om Åmosens historie.

Af Gitte Korsgaardgitte@tv-kalundborg.dk  

Biblioteksklubben inviterer til klubaften med oplæg om Åmosens historie fra Istid til i dag.

Når biblioteket holder Klubaften for Biblioteksklubben, opfordres bibliotekets brugere til at komme med idéer til kommende arrangementer. Tirsdag den 4. september er der klubaften, og her kan medlemmerne samtidig høre om Åmoses historie.

Kalundborg Biblioteker har inviteret Bestyrelsesformand for Naturpark Åmosen, Henning Fougt, til at holde oplæg om Åmosen. Han illustrerer de enestående arkæologiske fund i mosen, mens han fortæller om de naturmæssige kvaliteter, Åmosen besidder, fredningen af Kongemosen, konstruktionen af tunnellen ved Bromølle og tørvegravningen, som især fandt sted under Anden Verdenskrig. 

Sidst, men ikke mindst, vil Henning Fougt fortælle om udførte og kommende projekter i Åmosen, herunder ”Istidsruten”. Oplægget suppleres af spændende billeder på storskærmen.

Efterårets busture og arrangementer er planlagt i tæt samarbejde med biblioteksklubbens brugere, som har meldt sig ind i Biblioteksklubben. Sidder man derfor med gode idéer, bør man måske kigge forbi Ubby Bibliotek- og Forsamlingshus i Jerslev, tirsdag d. 4. september kl. 18 - 20.30.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0