Klubbens eksistens reddet af lokale sponsorer

Kalundborg Rulleskøjteklub. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Træningsseminariet i Berlin gennemføres og Kalundborg Rulleskøjteklub fortsætter sin eksistens, takket være støtte fra sponsorer.

Uheld er blevet vendt til held i Kalundborg Rulleskøjteklub. Som et lyn fra en klar himmel så det pludseligt meget dystert ud. Både for Kalundborg Rulleskøjteklubs fremtidige eksistens og for klubbens deltagelse i et stort træningsseminar i Berlin i pinsen. Men nu er begge dele reddet med stor hjælp fra lokale støtter.

En konkurs i et busselskab var lige ved at hive gulvtæppet væk under den lokale rulleskøjteklub. Klubben havde købt og betalt transport til et træningsseminar i Berlin, men med konkursmeldingen blev turen aflyst.

”Skuffelsen hos klubbens unge løbere var stor. De havde knoklet med salg af julekalendere for at kunne komme af sted på den længe ventede tur til Berlin. Det var næsten ikke til at bære”, siger Troels Johansen, der er formand for klubben.

Overvældende stor støtte til klubben

Historien fik hurtigt meget positiv bevågenhed og ramte blandt andet medierne. Det var med til at skabe opmærksomhed blandt det lokale erhvervsliv og hos DGI Midt- og Vestsjælland. Det gjorde det muligt, at nå ud til et publikum, som Kalundborg Rulleskøjteklubs bestyrelse slet ikke havde set muligt.

Men nu kan klubbens unge løbere komme på træningsseminar i Berlin, og det ser lyst ud for klubbens økonomi.

”Opbakningen til vores klub har været overvældende. Langt over 100 personer og firmaer, som ikke har relationer til klubben har sendt os hilsner og opbakning, men med støtte fra Franks Taxi og Turistfart, DGI, Møbel-Gruppen og Sparekassen Sjælland er både træningsseminar og klubbens økonomi reddet”, siger Troels Johansen.

Del