AnnonceLuk annonce
Klinik Ligtorn fejrer et års fødselsdag

19-11-2019

Charlotte Schmidt i sin klinik i Skibbrogade. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det er præcis et år siden at Charlotte Schmidt flyttede Klinik Ligtorn fra privaten til et butikslokale i den øverste halvdel af Skibbrogade, og det har hun ikke fortrudt.

Fodplejer Charlotte Schmidt flyttede for et år siden, sin klinik fra privaten og ind i ledige lokaler i Skibbrogade 47 i Kalundborg, en beslutning hun på intet tidspunkt har fortrudt.

”De har været en rigtig god beslutning, jeg har fået flere kunder, her kommer også en del strøgkunder, og så er her et godt sammenhold med de andre forretninger, her i den øverste halvdel af Skibbrogade,” fortæller Charlotte Schmidt.

Klinik Ligtorn tilbyder bl.a. klinisk fodbehandling, dvs. fodbad, fodanalyse for nedgroede negle, svamp, ligtorne, fodvorter, klipning af negle, oprensning af neglefals, beskæring af hård hud og behandling af nedgroede negle.

Charlotte Schmidt har også en velvære spabehandling af fødderne på menuen, ligesom der tilbydes behandling for dybe hælrevner og tørre fødder, eller en paraffinbehandling, som er velegnet til gigt og psoriasis patienter.

I forbindelse med et års fødselsdagen er der et særligt godt tilbud på fodbehandlinger, og så er alle behandlinger for både kvinder og mænd, oplyser Charlotte Schmidt.

Klinik Ligtorn tilbyder også at lakere negle, og her bruges produkter fra ProNails.

I forbindelse med at det snart er jul oplyser Charlotte Schmidt at der selvfølgelig sælges gavekort til klinikken, og som adventsgaver foreslår hun, fodcremer, negleolie, neglelak og lækre håndlavede fodfile.

Klinik Ligtorn Facebook, Klik her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0