AnnonceLuk annonce
Klbg. Rock’er: Pladsen kommer til at koge

24-01-2020

Rasmus Bjerg lover en folkefest for hele familien.

Af Jens Nielsen

Der er lagt op til en folkefest når populære Rasmus Bjerg går på scenen som John Mogensen til dette års Kalundborg Rock’er. Men der bydes også på masser af rock, bl.a. fra danske Almost AC/DC.

Programmet til dettes års Kalundborg Rock’er tager mere og mere form, nu løftes sløret for endnu to navne som gæster festivalen d. 7. og 8. august.

Rasmus Bjerg giver gæsterne mulighed for at genopleve alle de hits som vi nynnede eller sang med på i 80´erne hvor John Mogensen var på sit højeste. Hvis du også hører til en af dem, der har elsker at synge med på de velkendte John Mogensen sange, så er det her lige noget for dig – Rasmus Bjerg siger selv at det han leverer, bliver en folkefest for hele familien – for store og små

Det bliver en folkefest for hele familien”, for store og små. ”Det skal ikke være så pænt og fornemt, for det havde ikke været i John Mogensens ånd. Det skal være ægte!”, udtaler Rasmus Bjerg.

”Musikprogrammet er næsten på plads – et program der er lagt mange kræfter i for at tilgodese så mange af vore trofaste festivalgæster som muligt, og vi glæder os meget til at vi snart kan offentliggøre programmet i fuldt omfang, men indtil da kan vi løfte sløret for endnu nogle super gode navne, der kan være med til at få pladsen til at koge når vi er i gang d. 7. og 8. august,” siger Inge Johansen, presseansvarlig for Kalundborg Rock’er.

Som den ægte vare

Almost AC/DC kommer fra en stor koncert i Spanien og er klar til at give alle festivaldeltagerne et show med en lyd så tæt på de australske legender som man kan komme.

Med et stort anlagt AC/DC-show, indtager de fem fyre fra Silkeborg, scenen på Gisseløre, med en lyd så tæt på de Australske legender som man kan komme. Thomas Povlsen er den danske klon af Angus Young og den sprøde lyd fra en top-tunet Gibson SG ringer velkendt ud over de danske spillesteder imens Anders Ørnsholt giver den i bedste Brian Johnson stil, med den skrigende og hæse vokal til sange som Thunderstruck, Hells Bells, Back in Black og Highway to Hell mf. Alt imens rytmen holdes tæt sammen af Kim Pedersen på autentisk Sonor trommesæt i lækker kombination med en tung bas fra Claus Jensen og en rytmeguitar fra Søren Stephensen som ville få selveste Malcolm Young til at nikke anerkendende.

17 navne fordelt over to dage

De navne som indtil videre er offentliggjort til dette års Kalundborg Rock’er er, Burhan G, Malurt, Jimilian, Alphabeat, Rasmus Bjerg og Almost AC/DC.

Festivalen på Gisseløre i Kalundborg vil i 2020 blive med to scener, der hele tiden, skiftevis, har en kunstner på scenen. 

Kalundborg Rock’er bliver i år med ikke mindre en 17 navne, fordelt over de to dage.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0