AnnonceLuk annonce
Klaus sørger for at du ikke står i ’lort til halsen’

12-01-2018

Klaus Mouritz Nielsen, indehaver af Klaus' Kloakservice. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det lokale firma Klaus’ Kloakservice har for tredje gang vundet kontrakten med årligt at tømme 10.000 opsamlings- og bundfældningstanke. Kontrakten er vundet i konkurrence mod store udenbys aktører.

For de fleste er det helt naturligt at trække ud i toilettet og så forsvinder efterladenskaberne, og der tænkes ikke mere over det. Men hvis ikke Klaus’ Kloakservice har været forbi en gang om året, ja så kommer du helt sikkert til at tænke over hvorfor du ikke kan trække ud i toilettet når du står i ’lort til halsen’.

10.000 opsamlings- og bundfældningstanke, fordelt over hele kommunen, typisk i sommerhusområder og de små lokalsamfund der ikke er tilsluttet offentlig kloak, bliver en gang om året tømt gennem en aftale med Kalundborg Forsyning.

En aftale som sættes i udbud hver femte år, og Klaus’ Kloakservice har netop vundet opgaven for de næste fem år, efter at have givet pris sammen med seks andre firmaer, alle udenbys fra.

Prisen på opgaven vægter 60 % af tilbuddet, de sidste 40 % er andre parametre, bl.a. at der leveres et stykke kvalitetsarbejde og at firmaet kan arbejde med det computerprogram som er udviklet til at styre tømningerne.

”Vi er selvfølgelig glade for som lokalt firma igen at have fået opgaven, det er nu tredje gang i træk vi har vundet udbuddet, og vi har måske en lille fordel i forhold til de andre firmaer som har givet tilbud, fordi vi har arbejdet så mange år med opgaven”, fortæller Klaus’ Mouritz Nielsen, indehaver af Klaus’ Kloakservice, og han fortsætter,

”Opgaven med at tømme de 10.000 tanke en gang årligt udgør knapt halvdelen af omsætningen og giver en god bund for vores firma”.

Klaus’ Kloakservice har i alt fire store slamsugere, hvoraf den ene kører fast på tømnings ordningen, de øvrige tre kører udover tømningsordningen også på opgaver for industrien og opgaver for private kunder.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0