AnnonceLuk annonce
Klassiker i havneparken på søndag

11-07-2019

Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Så er det igen tid til film i havneparken. Søndag den 14. juli viser Kalundborg Havnepark, i samarbejde med Kino Den Blå Engel, klassikeren ’Busters Verden’.

Havneparken er igen klar med film på storskærm, og denne gang er det Bille Augusts populære børnefilm, Busters Verden, der bliver vist på storskærm i havneparken søndag den 14. juli. Man kan allerede komme fra kl. 12 og lave egen tryllehat, ligesom den Buster bærer i filmen. Der er sørget for alle materialer samt hjælp til at lave hatten, så alle kan være med.

Der vil som altid være mulighed for at købe popcorn fra Kino den Blå Engel og mad og is fra isboden og grillen. Derudover vil der også være mulighed for at købe Costa Kalundborg Kaffe hos Shaun Gamble.

En sommer fyldt med film i havneparken

Udover Busters verden på søndag den 14. juli, kan man se eller gense 'Shrek' den 21. juli, og den 4. august bliver vi taget med under vandet til 'Find Nemo.' Til alle Havnebio-arrangementer for børn, vil der komme en masse fine overraskelser, som passer ind i filmenes temaer.

Havnebio byder også på film for de voksne med film som den gode danske klassiker 'Den eneste ene', tøsefilmen 'Dirty dancing' og andre film som endnu ikke er offentliggjort. Her vil der blive mulighed for at købe snacks og lækre drikkevarer, som man kan nyde til filmen. 

Vil man vide mere om arrangementerne i Kalundborg Havnepark, kan man gå ind på havneparkens Facebookside, hvor arrangementerne bliver offentliggjort løbende.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0