AnnonceLuk annonce
Klar til løb i ´bjergene´ på Røsnæs

03-04-2019

Lørdag den 6. april er der igen trailløb på Røsnæs. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

HedeDanmark Røsnæs Trail står igen for døren, og på lørdag går det løs i bjergene på Røsnæs.

Lørdag 6. april, 2019 har du igen muligheden for at opleve den unikke og storslåede natur på Røsnæs. Mere end 500 løbere står klar, når HedeDanmark Røsnæs Trail skydes i gang. HedeDanmark Røsnæs Trail har to ruter, en på 11 km. hvor godt 300 deltagere skal løbe på lørdag, og denne rute er dermed udsolgt. Derudover er der den lange rute på 32 km., hvor godt 200 er tilmeldt pt. Endelig er der også Børne trail med en rute på 1,7 km. 

Det er Steen Walter, der oprindeligt er fra Kalundborg, men som i dag bor i København, der er initiativtageren til trailløbet. Han har sammen med et team af lokale fra Kalundborg Trailrunners skabt ruterne til de mange deltagere, blandt andet er Ricky Grue Larsen en af de lokale, der har stor kendskab til både naturen og ruterne på Røsnæs.

”11 km distancen er helt udsolgt, men den lange distance har vi lidt pladser på endnu. Det skyldes nok primært, at der er et andet stort løb på Sjælland den dag, og derfor er der knap så mange på den lange rute, som der plejer. Men det er stadig flot, at begge løb kan trække så mange løbere til,” siger Ricky Grue Larsen. 

Smuk natur

På ruterne vil løberne opleve nogle fantastiske spor, singletracks tæt på kysten, små skovstykker, løb på stranden, masser af bakker, og udsigter der kan tage pusten fra enhver. I øvrigt løber både den mandlige og kvindelige Danmarksmester i trailløb med til løbet på lørdag.

HedeDanmark er hovedsponsor, som navnet også antyder, men Meny Kalundborg er også sponsor, og leverer brød og gavekort til deltagerne, ligesom Jyske Bank Kalundborg stiller en hoppeborg til rådighed for børnene. Costa Kalundborg kommer ydermere ud og sælger kaffe til deltagere og tilskuere.

Hvis man har lyst til at overvære løbet, uden at få sved på panden, kan man tage ud og kigge på de mange løbere. Et godt sted at stå er ude på spidsen eller ved vingården. Der vil dog være mange mennesker i Naturrummet på Røsnæs den 6. april mellem kl. 8 og 14. Det kan derfor være svært at finde parkeringspladser i det tidsrum.

Start: Røsnæs Naturrum, Røsnæsvej 233, 4400 Kalundborg. Starttider: 33 km klokken 10 og 11 km klokken 11, Børne trail kl. 12.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0