AnnonceLuk annonce
Klar til fodboldfest i Svebølle

20-08-2020

Af Jens Nielsen

SBI er i denne sæson rykket op i Serie 1, på lørdag kl. 16 spiller holdet den første hjemmekamp i Serie 1, og håber mange vil lægge vejen forbi til fodboldfest på stadion i Svebølle.

Det blev til en sejr på 0-2 over IF Frem Bjæverskov på udebane i sidste weekend, for ny oprykkede SBI fra Svebølle.

På lørdag kl. 16 møder SBI så BK Avarta hjemme i Svebølle, og her håber Jonas Thomsen, spillende træner, at det bliver til endnu en sejr.

”Vi er helt klar, og vi har ikke tabt en kamp hjemme de sidste to et halvt år, så den stil skulle vi gerne fortsætte med,” siger Jonas Thomsen, der er træner sammen med Patrick Jensen.

Bestyrelsen for SBI håber på, at rigtigt mange vil kikke forbi stadion for at følge hjemmeholdet, og de lægger op til fodboldfest hver gang der er hjemmekampe i Svebølle. Her vil der kunne købes både fadøl, sodavand, kaffe og pølser.

Kampen på lørdag skal spilles på kunstgræsbanen i Svebølle, da græsset er helt svedet af på opvisningsbanen, men tilskuerne kan være helt rolige, der skal nok blive sørget for, at der kan købes en øl og en pølse alligevel.

RGI er også kommet godt fra start

RGI spiller også i Serie 1, og her er man også kommet godt fra start med en sejr på 4-0 over Benløse IF på hjemmebane. På søndag møder RGI Holbæk United på udebane.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0