AnnonceLuk annonce
Klar til et brag af en jubilæumsfest for de ældre

07-05-2019

Igen bliver det i Hvidebækhallen at ældrefesten skal afholdes. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Programmet er klar til næste års ældrefest, som igen afholdes i Hvidebækhallen. Datoen er torsdag den 6. februar 2020, og der er lagt op til et brag af en fest, det er nemlig den 10. i rækken.

H.F. Vestsjællands Venner er klar med programmet for den 10. udgave af ældrefesten, som afholdes torsdag den 6. februar 2020, og i lighed med i år, vil festen igen blive afholdt i Hvidebækhallen.

Jubilæumsfestens hovednavn bliver dansktoppens konge, Johnny Hansen fra Kandis. Han underholdt med stor succes til ældrefesten i 2018, og til næste år er Johnny Hansen altså tilbage, det skal nok blive en succes.

Men ældrefesten har endnu mere underholdning på programmet, og Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner lover et brag af en fest.

Humørbombe

Pernille Schrøder med pianist indtager scenen i Hvidebækhallen til næste års ældrefest. Hun besidder en folkelighed, der leder tankerne hen på Revy Danmarks store damer som Elga. Olga, Liva Weel og Grethe Sønck

Hun er kort sagt en humør bombe.

Der bliver også masser af humor, nærvær, glade evergreens og syng med toner og sange fra Bakkens Hvile når Stine og Martin indtager scenen.

Med et smittende humør og flotte kostumer, er de en sikker succes, når de underholder med store Giro 413 hits, revy viser og toner fra Melodi grand prix

Det bliver endnu engang Butterflies som skal stå for underholdningen under spisningen samt spille op til dans efter de mange andre kunstnere har været på scenen.

Brian Pedesen på Keyboard og sang, samt Henrik ’fætter’ Pedersen på trommer og sang udgør orkestret Butterflies, og har rigtigt mange gange været i Kalundborgområdet, hver gang med succes.

Reserver bord

Som noget nyt vil der til jubilæumsfesten i 2020 blive mulighed for at reservere bord hvis man er mere end fire som gerne vil sidde sammen, det har været et stort ønske fra gæsterne, som nu efterleves.

Maden er endnu engang lagt i hænderne på Kim Kok fra Ubby Forsamlingshus.

Billetterne til den 10. udgave af ældrefesten, torsdag den 6. februar 2020, kommer til salg d. 1. november 2019.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0