AnnonceLuk annonce
Klar til en ny sæson med E-sport

01-09-2020

Der er plads til 20 personer på hvert hold hos TGU E-sport. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

TGU er klar til igen at starte deres E-sports afdeling op, første gang bliver tirsdag d. 8. september.

Siden coronapandemien lukkede landet ned i marts, har der også været lukket for E-sport hos TGU i Tømmeruphallen, men nu er man klar til at åbne igen.

”Der er selvfølgelig en masse restrektioner vi skal overholde, og der har været et stort forberedelsesarbejde, bl.a. er vi udfordret i, at headset og mikrofoner er meget tæt på ansigtet og skal renses og sprittes af efter hver gang, men nu er vi klar, der er købt klude og sprit og andre rengøringsmidler, så vi er klar til at starte igen,” fortæller Trine Grue Werth, formand for TGU E-sport.

Interessen for E-sport er stor i TGU og derfor skal der bruges flere instruktører, så skulle der være en eller flere som kunne påtage sig det job, må de gerne henvende sig.

Tilmeld til e-sport i TGU foregår via deres klubmodul, klik her

Tilbyder computerskole for ældre

TGU arbejder også med at starte en computerskole op for ældre, som på den ene eller anden måde er usikker på det at bruge en computer eller ipad.

”Lokalet stor tomt i dagtimerne flere dage om ugen, derfor påtænker vi at starte noget computerskole for ældre borgere som er usikker på brugen af computer eller ipad, det kan være hjælp til netbanken, e-boks, hvordan sende man en mail, eller et af alle de andre spørgsmål som melder sig,” siger Trine Grue Werth.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0