AnnonceLuk annonce
Klar til at åbne nyrenoveret sandwichbar

08-05-2020

På mandag åbner Mayo med et helt nyt udseende. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Sandwichbaren Mayo i Kordilgade har været lukket på grund af ombygning, på mandag åbnes der igen, og kunderne kan glæde sig til en helt ny flot sandwichbar.

Siden først i marts måned har Mayo i Kordilgade været lukket på grund af ombygning, men på mandag er det brune papir for vinduerne væk, og indehaver Mehrdad Rahmian byder igen kunderne indenfor.

Mehrdad Rahmian overtog i 2016 lokalerne i Kordilgade 53, og har siden brugt det daværende inventar, men nu var tiden kommet til en større renovering.

Og det bliver en halt anden oplevelse kunderne får når de træder ind, alt er ændret, selve den store disk er flyttet til den bagerste ende af lokalet hvor der er etableret et noget større køkkenområde, der er lagt nyt gulv, loftet er udskiftet, der er kommet nye lamper, andre farver på væggene og helt nye møbler, og hvor der før var plads til 20 siddende gæster, bliver der nu plads til 50, men på grund af corona bliver der i første omgang kun tale om take away.

50% rabat

Mayo markerer åbningen på mandag d. 11. maj ved at give kunderne 50% rabat på alt, om det er sandwich, kaffe eller drikkevarer. Tilbuddet gælder kun mandag.

Mayo har flg. åbningstider: mandag til fredag 10-19, lørdag 10.30 til 17


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0