Klar til åbning af nyt sushi koncept

Af Jens Nielsen

Fredag åbner EatHappy en helt ny sushi shop-in-shop hos Meny Kalundborg. Der bliver masser af smagsprøver og gode tilbud.

Håndværkerne er lige ved at være færdig med opbygningen af en helt ny sushi afdeling lige midt i butikken hos Meny på Nørre Alle.

Det er firmaet EatHappy, som har det mål at bringe sushi ud til hele Danmark, der har indgået en aftale med de to Meny købmænd Michael Skovgaard Rasmussen og Peter Egebæk, om en shop-in-shop løsning, hvor der hver dag vil blive fremstillet helt frisk og lækker sushi, og fra på fredag vil kunderne kunne vælge imellem omkring 150 forskellige asiatiske specialiteter, med sushi i centrum.

Åbningen af den nye sushi shop markeres fredag fra kl. 11 hvor den røde løber er rullet ud og der vil være masser af smagsprøver i for området hos Meny.

Sushikokke er klar i den nye sushi shop med en række gode tilbud, lige som kunderne har mulighed for at deltage i flere forskellige konkurrencer og der er bl.a. balloner til de mindste.

”Vi glæder os til på fredag, der har været stor forhåndsinteresse for det nye sushikoncept, så det forventer vi os meget af,” fortæller Peter Egebæk.

EatHappy er helt klar til at rulle deres koncept ud i Kalundborg, og har sat ekstra personale på den nye sushi afdeling.

”Vi regner med at vi får travlt på fredag, så derfor vil der være personale fra flere af vores afdelinger som hjælper til, så der hele tiden bliver fremstillet frisk sushi, og så håber vi selvfølgelig at kunderne i Kalundborg vil tage godt i mod det nye koncept,” siger Aksel Pedersen, marketingchef hos EatHappy.

Har brug for flere sushikokke

Aksel Pedersen oplyser, at EatHappy godt kunne bruge nogle flere lokale kræfter til at være med til at drive den nye sushi shop hos Meny, og interesserede er velkommen til at sende en ansøgning via https://eathappy.eu/dk/

Del