AnnonceLuk annonce




Klar til Skt. Hans Aften

18-06-2021

Indehaver af Restaurant Gisseløre, Julie Kjærulff sammen med restaurantchef, Simon Wittrock. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Restaurant Gisseløre har nu haft dørene til restauranten åbne i knap to måneder, efter at have været lukket ned grundet COVID-19, og de mærker opbakningen fra gæsterne hver dag. Inden længe fejres Skt. Hans, og indehaver af Restaurant Gisseløre Julie Kjærulff og restaurantchef Simon Wittrock har bl.a. skaldyr på menukortet.

Skt. Hans Aften nærmer sig, og restaurant Gisseløre er i fuld gang med at forberede en hyggelig aften for gæsterne. Derudover har de travlt, da restauranten bliver pænt besøgt for tiden, ligesom det ene selskab efter det andet er i kalenderen.

”Vi bliver pænt besøgt i øjeblikket, og det er vi selvfølgelig meget glade for. Det er lidt tilsvarende sæsonen sidste år, hvor besøgstallet også var markant højere end, hvad vi er vant til på den tid af året. Lige nu gør vi bl.a. klar til Skt. Hans aften, hvor vi igen i år kører skaldyr. Normalt laver vi en skaldyrsbuffet, men den har vi droppet i år, ligesom sidste år grundet COVID-19. Der kommer i stedet fade ned på bordene Vi vil jo helst lave det store tag selv bord, og vi sigter efter, at vi kan gøre det næste år. Men måske buffeterne ryger i glemmebogen for evigt, jeg ved det ikke,” siger restaurantchef, Simon Wittrock.

Gang i selskaberne

Mange har måtte aflyse fødselsdagsfester, konfirmationer, bryllupper osv. grundet COVID-19, men nu er restriktionerne færre, og man kan igen være samlet til en større begivenhed, såsom en fest. Det har givet travlhed på bl.a. restaurant Gisseløre hvor de igen har mange selskaber booket i kalenderen. 

”Vi kører også en masse selskaber igen nu, hvilket vi jo ikke har kunne længe grundet, at vi ikke har kunne samles særlig mange. Men nu kan vi igen køre de store selskaber. Der er nok at se til, men vi har jo også lidt at indhente fra sidste år, så det er tiltrængt,” siger Simon Wittrock.

Til skaldyrsaftenen kan man også få andet end fisk og skaldyr, hvis man ikke er så vild med den slags. 

”Der er selvfølgelig mulighed for at bestille a la carte retter også. Der er jo altid nogle, der ikke er vilde med skalddyr. Vi anbefaler dog, at man reserverer bord, ikke kun Skt. Hans aften, men generelt, da travlheden desværre også betyder, at vi indimellem må sige nej til nogle, da vi ikke har plads,” slutter Simon Wittrock.

Skaldyrsaftenen kører fra kl. 17 den 23. juni, som også er Skt. Hans aften. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





0