Klar til at afvikle Stafet For Livet

På grund af COVID-19 blev sidste års Stafet For Livet i Kalundborg aflyst, men i år vender arrangementet tilbage, hvor fællesskabet hyldes i kampen mod kræft. Onsdag før påske er styregruppen klar med informationer på Solskinspladsen.

Klar til at afvikle Stafet For Livet

Styregruppen bag arrangementet ved endnu ikke hvordan eventen afvikles grundet landets corona situation.

Flere løsninger for afholdelse

”Vi arbejder med flere scenarier afhængig af, hvad vi kan og må i juni måned. Vi håber selvfølgelig på, at det bliver muligt med det helt store set-up, som i 2018 og 2019, men vi er ikke mere naive end, at vi godt ved, at det nok ikke kan lade sig gøre,” fortæller Ole Lauritzen, der er formand for styregruppen bag arrangementet, og fortsætter,

”Vi arbejder derfor ud fra en plan om at have en base i Munkesøen, men at holdene er spredt ud i hele området med hver sin base, så vi er sammen på afstand.

Vi arbejder også med nogle online løsninger, hvor vi forestiller os at sende fx åbnings- og lysceremoni live via vores facebookside, så alle, der har lyst kan se ceremonierne.”

Interesserede som vil høre mere om Stafet For Livet i Kalundborg, kan få mere information på Solskinspladsen onsdag før påske, den 31. marts mellem kl. 14 og 18, hvor medlemmer af styregruppen vil være til stede.

Tilmeld dig på hjemmesiden

Du kan allerede nu, oprette dit hold og invitere venner og familie til at deltage i Stafet For Livet 2021, det foregår på hjemmesiden, klik her

Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling - for kampen mod kræft.

Del