AnnonceLuk annonce
Klar til Musik i Gryden

11-05-2021

Der bliver sommerhygge under åben himmel når SBK Event inviterer til Musik i Gryden. Arkivfoto: Gitte Korsgaard

Af Jens Nielsen

Hvor stort set alle andre aflyser deres musikfestivaller i år går SBK Event den anden vej og inviterer til Musik i Gryden på Møllebakken med tre populære kunstnere.

Efter et par års pause er Søren Bank Knudsen fra SBK Event i Kalundborg igen klar til at arrangere Musik i Gryden på Møllebakken.

Datoen er fredag d. 18. juni og det bliver de tre musikere Rasmus Walter, Jonah Blacksmith og Patrick Dorgan der sørger for sommerhygge under åben himmel.

”Vi er sikker på, at folk efterhånden trænger til at komme ud for at høre levende musik,” fortæller Søren Bank Knudsen, der har sat 400 billetter til salg til Musik i Gryden.

Billetterne kan købes hos Punkt1 Kalundborg og Kvickly Kalundborg, og koster kr. 395,00 pr billet.

Dørene åbner kl 17:00 og igen vil Slagter Jacob være på plads med mad på dagen, lige som der kan købes drikkevarer.

”Vi tager selvfølgelig forbehold for ændring i COVI-19 restriktioner og ved en eventuel aflysning, refunderes billetten på købsstedet, og så glæder vi os efter et par års pause at byde gæster velkommen til Musik i Gryden 2021,” siger Søren Bank Knudsen.

Rasmus Walter

2021 bliver Rasmus Walters første sommerkoncerter solo. Han søger tilbage til sangene, som de er blevet til enten på guitar eller klaver og giver et indblik i historierne bag nogle af de største hits. Der er lagt op til en meget personlig og nærværende koncert i selskab med den populære danske sanger.

Jonah Blacksmith

Bandet, som er spillet flittigt på radiostationerne, skaber med få akustiske instrumenter en hyggelig og intim musikalsk oplevelse, når de med lige dele glimt i øjet og glød i stemmen tager afsæt i fortællinger om levet liv. Man kan roligt sætte næsten op efter en stor oplevelse med brødrene fra Thy.

Patrick Dorgan

Sangeren, slog for alvor igennem for 5 år siden med kæmpehittet ”Marylin” og det efterfølgende album ”Painkillers”. Nu byder vi ham velkommen på scenen til Musik i Gryden, hvor han vil bidrage til den musikalske kulisse under trækronerne.

 

Annoncørbetalt indhold


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0