AnnonceLuk annonce
Klar til ’Damefrokost’ i højeste gear

10-10-2016

Der er altid højt humør til 'Damefrokosten' i Tømmeruphallen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Billetsalget er godt i gang til dette års ’Damefrokost’ i Tømmeruphallen lørdag d. 29. oktober.

Endnu engang er TGU (Tømmerup Gymnastik og Ungdomsforening) klar med ’Damefrokosten’, en fest hvor det kvindelige køn slår sig løs med fest, god mad, musik og ikke mindst dans på bordene. Festen foregår som altid i Tømmeruphallen hvor Cafe Baxx er klar med en lækker buffet med forret, salater og kød, inden DJ Sommer spiller op til dans.

”Billetsalget går rigtigt godt, sidste år var vi lige godt 300 betalende damer til festen, så vi håber at nå de 300 igen i år”, siger Trine Grue Werth, tovholder på ’Damefrokosten*.

Ud over musik, kølige drinks og god mad er der også mulighed for at få taget et flot billede sammen med veninderne allerede når ’damerne’ kommer til festen, endvidere bliver der senere på aftenen mulighed for billeder i en såkaldt selfieboks, det var et kæmpe hit sidste år.

Serveringen er lagt i hænderne på en række mænd som frivilligt har meldt sig til opgaven, sammen med 25 mænd fra fodboldafdelingen under TGU.

”Fodboldafdelingen har søgt bestyrelsen om penge til nogle borde/bænkesæt, det er godlendt mod at de hjælper til med serveringen under ’Damefrokosten’”, fortæller Trine Grue Werth, og ellers er det TGU, der sammen med Dagli’Brugsen er arrangør af ’Damefrokosten’, som starter klokken 17 og varer til klokken 02, og fra klokken 22 er der også adgang for mænd.

Billetter til 'Damefrokosten' kan købes i Dagli'Brugsen i Tømmerup og på 'nettet'. KLIK HERKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0