AnnonceLuk annonce
Klar, parat, start! Tag på Rasmus Klump-skattejagt

17-08-2020

Tag hele familien med på eventyr, når Børneulykkesfonden holder Rasmus Klump-skattejagt i weekenden d. 22. og 23. august i Kalundborg.

Vi kender ham alle. Den søde bjørn i røde smækbukser med hvide polkaprikker, der elsker pandekager og rejser jorden rundt med sine venner. Det er selvfølgelig Rasmus Klump, og nu er han klar med nye eventyr. I weekenden d. 22. og 23. august er det nemlig igen muligt at tage på Rasmus Klump-skattejagt i Kalundborg.

Sjov aktivitet for hele familien

Hele familien kan sammen tage af sted på eventyr og finde de skjulte Rasmus Klump-skatteposter, ved at følge et digitalt skattekort, når det passer bedst i løbet af weekenden. Posterne optræder i form af Rasmus Klump-bamser, -tegninger og -produkter fordelt rundt omkring i byen. Inden skattejagten modtager alle deltagere en opvarmningsvideo, et klistermærke til at sætte på maven, et afkrydsningsskema, en flot medalje samt et diplom, når skattejagten er klaret. Derudover er det ved tilmelding muligt at vælge mellem en Rasmus Klump-refleksvest eller en polkaprikket T-shirt. Formålet med skattejagten er at samle familien om en sjov aktivitet i en tid, hvor familieevents og arrangementer aflyses på stribe.

”Ligesom mange andre arrangører har vi i Børneulykkesfonden også været nødsaget til at udskyde mange af vores arrangementer grundet COVID-19. Det betyder, at vi ikke kan holde Centimeter Maraton som vi plejer, og derfor har vi igangsat dette initiativ i stedet, som passer til den situation, vi står i lige nu. Det er vigtigt, at vi stadig har noget at samles om, selvom det er hver for sig,” fortæller Henriette Madsen, Generalsekretær hos Børneulykkesfonden.

”Vi er glade for, at Rasmus Klump kan være med til at bakke op om et godt formål, og at mange børnefamilier kan komme på eventyr. Vi ved, Rasmus Klump er elsket af børn og godkendt af mor og far, og derfor spiller en stor rolle i mange børnefamilie”, siger Marianna Helmer-Gregersen fra Retail & Licensing i Tivoli.

Omdan adressen til en skattepost

Ingen skattejagt uden et skattekort. Og intet skattekort uden skatteposter! Omdan adressen til en Rasmus Klump-skattepost for weekenden ved at placere en Rasmus Klump-bamse i vinduet, eller et andet sted på matriklen, så den er synlig fra vejen – eller ved at hænge en Rasmus Klump-tegning på postkassen. Derefter registreres posten, så den fremgår på det digitale skattekort.

En skattejagt, der støtter gode formål

Når du og dit barn deltager i skattejagten med Rasmus Klump, støtter I Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Børneulykkesfonden arbejder for at forebygge børneulykker i Danmark uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse. Læs mere på www.børneulykkesfonden.dk

I støtter også Børneulykkesfondens Legehelte, som arbejder for at skabe mere aktiv leg og bevægelse for de 65.000 børn mellem 1-14 år der hvert år indlægges i Danmark. Læs mere på www.legeheltene.dk

Skattejagt med Rasmus Klump afholdes af Børneulykkesfonden i samarbejde med Tivoli, Continental Dæk og Shell.

Om Børneulykkesfonden

Ulykker er den hyppigste dødsårsag blandt børn i alderen 1-18 år, og hver fjerde dødsfald i denne aldersgruppe skyldes en ulykke. Samtidig kommer 150.000 børn under 15 år hvert år på skadestuen som følge af en ulykke. Det svarer til et barn hver 3.-4. minut - hele døgnet.

Det gør Børneulykkesfonden noget ved. Vi arbejder for at forebygge børneulykker og skabe sikre rammer for danske børn uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse. Læs mere på www.børneulykkesfonden.dk


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0