AnnonceLuk annonce
Klar med de gode møller historier

17-10-2016

Løve Mølle har åbent to dage i efterårsferien, tirsdag d. 18 og torsdag d. 20. fra 13.00 til 16.00. Møllerne er parate med en god, mølle historie (De dårlige kan de ikke huske).

De små kværne i møllen, der er i Børne højde og til håndkraft, er støvet af og parate til at børnene kan prøve deres kræfter og derved bedre forstå værdien af, at vinden kan trække kværnen i Møllen der maler mel som kan sælger til gæsterne.

”Det har lige været rigtig Mølle vejr og der har været gang i kværnen og vi har malet mel så vi kan sælge selvom det ikke blæser når vi har åbent, for det skal blæse med en vis styrke for at trække kværnen”, fortæller Ole Hedelund Andersen, formand for Løve Møllelaug.
Løve Mølle sælger mel i flere forskellige varieteter. Hvede og Grahammel, Spelt mel, Hvid hvede mel, Rugmel og sigtemel som er sigtet rugmel uden iblanding af hvede.

Løve Mølle forberedelser sig også til Julemarkedet der i år bliver 26 – 27. november, weekenden hvor det er 1. søndag i advent. Der sælges også mel, men der er ikke plads til at vingerne og kværnen kan kører.  Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0