AnnonceLuk annonce
Klar med corona-tilbudskatalog

08-05-2020

Cirkus O’laiski skal rundt til flere skole. Privatfoto

Ungdomsskolen i Kalundborg er ligesom alle andre offentlige institutioner hjemsendt i øjeblikket. Sammen med Musisk Skole og hele Kultur og Fritidsområdet har Ung Kalundborg trods det udviklet et katalog af ”Corona-tilbud” til vuggestuer, børnehaver og folkeskolernes 0.-5. klasser.

Tirsdag den 5. juni havde Løve-Ørslev skoles børnehaveklasse således besøg af en af ungdomsskolens kunstnere til en ”male på sten-dag”. I den kommende tid skal Ungdomsskolens Cirkus O’laiski til både Årby Skole, Nyrup Skolen og Løve-Ørslev skole for at bidrage ind i den anderledes corona-hverdag med cirkustræning. Som noget nyt i Ungdomsskolen kaster man sig også ud i drageflyvning. Her har Årby Skole allerede booket sig ind. Ungdomsskolen tilbyder også sandkassekunst for 0.-1. klasse og O-løb for 5. klasser.

Alle tilbud er selvfølgelig afholdt udendørs og indenfor sundhedsmyndighedernes retningslinjer med afspritning af alt udstyr, afstand og håndvask, oplyser Ung Kalundborg.

”Selvom vores Corona-tilbud falder udenfor vores ”normale” målgruppe, har vi masser at byde på. Vi er bare glade for at der er interesse for de aktiviteter og kompetencer, der ligger i Ungdomsskolens portefølje, så vi kan bidrage i denne vanskelige tid” udtaler souschef Marie Møller Gunnarsson.

Også Musisk Skole, Biblioteket og kommunens naturvejledere bidrager ind i det fælles corona-tilbudskatalog, som kan studeres nærmere på dette link:

https://www.kalundborgbib.dk/sites/kalundborg.ddbcms.dk/files/files/news/tilbudskatalog-skoler-daginstitutioner.pdf

Der er stadig (selvfølgelig afhængigt af situationens udvikling) fortsat plads til flere aftaler i kalenderen. Institutioner og skoler kan skrive til souschef Marie Møller Gunnarsson på mrgu@kalundborg.dk for tilmelding.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0