AnnonceLuk annonce
Klar med bankospil på internettet

04-04-2020

H. F. Vestsjællands Venner er sammen med TV-Kalundborg klar med online bankospil, første gang onsdag d. 8. april, kl. 18.30. Der er præmier for 7000 kr.

Hver onsdag i de sidste 19 år har H. F. Vestsjællands Venner afviklet bankospil en gang om ugen i Kalundborg. Kun i sommermånederne har der været pause, men nu er H. F. Vestsjællands Venner blevet ramt af en ufrivillig pause i forbindelse med Corona krisen.

Men der er håb for dem som gerne vil spille banko, H. F. Vestsjællands Venner er nemlig klar med online banko, hvor deltagerne sidder hjemme i deres egne stuer med bankoplader og kaffekopper, og så bliver selve bankospillet livestreamet, første gang på onsdag d. 8. april kl. 18.30.

Her vil Niels-Erik Sørensen, formand for H. F. Vestsjællands Venner tone frem på folks computere, telefoner og tablets, klar til at læse bankotallene op, og når der så er banko, er det at tage sin telefon og ringe.

”Vi har fået den her ide i disse Corona tider, hvor folk ikke har de store fornøjelser, og så håber vi selvfølgelig at der er opbakning til det nye tiltag,” siger Niels-Erik Sørensen, og fortsætter,

”Jeg kunne faktisk godt forestille mig, at det også vil kunne fange nogle andre mennesker, end de traditionelle bankospillere.”

Præmier for 7000 kr.

For at deltage i onlinebankospillet skal man købe et eller flere bankohæfter med hver 10 spil, i kiosken i Kvickly eller Meny. Prisen for hvert bankohæfte er kr. 75,-, og der kan købes alle de bankohæfter man har lyst til.

Der spilles så 10 spil, og der er præmie til første deltager i hvert spil med en fuld række, som vinder kr. 200,- og så er der præmie til fuld plade i hvert spil, her er præmien på kr. 500,-

Så i alt er der præmier i bankospillet for hele 7000 kr., der udbetales som gavekort til henholdsvis Meny og Kvickly i Kalundborg.

Bankohæfterne er til salg fra mandag morgen i både Meny og Kvickly i Kalundborg.

Selve bankospillet livestreames på TV-Kalundborg.dk, så deltagerne går ind på nyhedssiden TV-Kalundborg.dk og trykker sig ind på bankobilledet, så begynder spillet, første gang onsdag d. 8. april kl. 18.30.

”Det er vores håb at det her bliver så stor en succes, at vi kan afvikle online bankospil en gang om ugen indtil sommerpausen,” siger Niels-Erik Sørensen.

For at deltage i bankospillet er det et krav fra spilmyndighederne at man er medlem af H. F. Vestsjællands Venner, er du ikke allerede medlem, så send kr. 10,- på mobilpay til nr. 28 90 75 26, så er du medlem det næste år.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0