AnnonceLuk annonce
Klap Klap.

12-10-2017

Læserbrev: Klap Klap

Så er endnu et uambitiøs Kalundborg-budget klappet på plads. Uden svar på de udfordringer vores borgere og medarbejdere oplever, og til trods for en massiv kassebeholdning !

Der er intet om forebyggelse, eller tidlig indsats. Intet der for alvor kan løfte kommende generationer eller skabe bedre liv. 

Istedet var der den årlige gave-uddeling til parterne i forliget, blandt andet betalt af skolerne og inklusionselever.

Man har nemlig valgt at hente 4,3 mill. kr fra skoler der kæmper med deres budgetter, med inklusion og fra et område hvor Kalundborg på ingen måde udmærker sig, hverken på elevernes faglighed eller trivsel. Eller medarbejdernes arbejdsvilkår. 

Man har også valgt at hente 2,3 mill. kr fra transport af de inkluderede børn. De børn der med et pennestrøg, og på magisk vis, er blevet trafiksikre og næsten normalt fungerende som nu inkluderede. Familierne må betale prisen for flertallets besparelser. Pengene burde i stedet have været afleveret i de tre Inklusionscentre men de forsvandt. 

Forhåbentligt har forældrene ikke glemt at det er valgår. Forhåbentligt har de ikke glemt de politikere der igen og igen har fastholdt en Inklusionsstrategi der har ramt dem og deres børn, benhårdt.

 Jesper Hjelm Kristensen, Medlem af kommunalbestyrelsen, Enhedslisten.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0