AnnonceLuk annonce
Klædt på til den digitale verden

22-01-2019

Foto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Biblioteker tilbyder nu at klæde borgerne bedre på i forhold til hele den digitale verden.

Går man rundt med en drøm om at blive lidt skrappere til det der it, og vil man gerne vide lidt mere om Apps, Apple-id og sociale medier, giver Kalundborg Biblioteker nu borgerne den mulighed. 

Den 30. januar er første undervisningshold klar med undervisning i "Den digitale borger - offentlige hjemmesider og Apps". Det er et kursus for dem, der ønsker at blive mere fortrolige med offentlige hjemmesider. Der vil bl.a. blive set på Borger.dk, Biblioteket, Filmstriben, Sundhed.dk, men også på MobilePay og Rejseplanen. 

Den 27. februar er der mulighed for at deltage i kurset "Din digitale arv - Borger.dk". Det er vigtigt, at vi alle forholder os til vores digitale liv inden, at vi dør - hvad efterlader vi os digitalt? Der bliver sat fokus på den offentlige hjemmeside Borger.dk med digital post og dokumenter. Man skal i øvrigt huske sin nemID.

De første tre mandage i marts måned kan man tilmelde sig en kursusrække i iPad på mellemniveau (krav om kendskab til iPad på begynderniveau, og man skal medbringe egen iPad og Apple-id). Her lærer man at bruge sin iPad til andet end at surfe og tjekke E-mails. Der vil bl.a. blive set på: Billeder og billedredigering, Apps og App Stores hemmeligheder og iPadens kreative sider. Tilmelder man sig dette kursusforløb, tilmelder man sig til hele kursusrækken de tre mandage. Der kan blive hjemmeopgaver imellem modulerne.

Vinterens undervisning på Kalundborg Bibliotek afsluttes d. 27. marts, hvor der undervises endnu engang i "Din digitale arv". Denne gang dog med hovedvægten på de sociale medier. Hvad sker der med vores digitale profiler såsom Facebook, når vi ikke er her mere. Vi ser også på hvilke muligheder, man har som pårørende.

Tilmelding er påkrævet til alle kurserne, da der er et begrænset antal pladser. Se mere om tidspunkter, forudsætninger/krav til hvert kursus - og tilmeld dig på www.kalundborgbib.dk under "Det sker".Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0