AnnonceLuk annonce
Kirsten stopper som uddeler i Dagli’Brugsen i Raklev

27-08-2019

Kirsten Halskov Andersen stopper som uddeler i Dagli'Brugsen i Raklev. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg brugsforening der er ejerne af Dagli` Brugsen Refsnæs og Dagli`Brugsen Raklev har ændret organisation og sammenlagt ledelsen af de to dagli`brugser. Det betyder at Kirsten Halskov Andersen stopper som uddeler i Dagli’Brugsen i Raklev, oplyser Kalundborg Brugsforening i en pressemeddelelse.

Kirsten Halskov Andersen har i 30 år været ansat under Kalundborg Brugsforening, heraf godt 13 år som uddeler i Dagli’Brugsen i Raklev, men nu er det slut.

Kalundborg Brugsforening har nedlagt uddeler stillingen for de to Dagli’Brugser, og ansat en ny fælles uddeler i en nyoprettet stilling for Dagli’Brugsen Raklev og Røsnæs.

Ny uddeler for Dagli`Brugsen Raklev og Røsnæs er Jan Thylkjær, som startede medio august.

Den indtil nu fungerende uddeler i Raklev, Kirsten Halskov Andersen er blevet tilbudt jobbet som uddeler assistent i Dagli`Brugsen Raklev. Dette har Kirsten efter overvejelse valgt at takke nej til.

Der er enighed mellem parterne om at Kirsten fortsætter i Dagli’Brugsen i Raklev til medio december 2019 og bidrager til en glidende overgang til ny organisation.

”Jeg vil benytte lejligheden til at takke Kirsten for langt og loyalt samarbejde for Kalundborg brugsforening og ønske held og lykke fremover når Kirsten slutter i december,” udtaler direktør for Kalundborg Brugsforening, Keld Haapanen.

Der vil ved den traditionelle grillfest ved Dagli’Brugsen i Raklev nu på fredag d. 30/8-19, være mulighed for at hilse på Jan Thylkjær Larsen og selvfølgelig Kirsten Halskov Andersen, fra kl. 14.00.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0