AnnonceLuk annonce
Kirke Helsinge Forsamlingshus byder op til dans 

25-10-2019

kontakt@tv-kalundborg.dk

Oplev en perlerække af hits fra Dansktoppens store stjerner, når der bydes op til frokost og efterfølgende musikunderholdning ved den populære sangerinde Lotte Riisholdt. Det sker søndag den 17. november kl. 12 i Kirke Helsinge forsamlingshus, der ligger lige uden for Gørlev. Klokken 14 går Lotte Riisholdt på scenen og underholder. 

Som en hyldest til Dansktoppen har Lotte Riisholt sammensat showet ”Kom med til fest”, som rundt om i landet samler et stort publikum. Publikum kan nynne, synge eller måske tage en dans til den perlerække af hits fra Dansktoppens store stjerner såsom Birthe Kjær, Dorthe Kollo, Gitte Hænning, John Mogensen, Grethe Ingmann, Johnny Reimar - og selvfølgelig Lotte Riisholt selv! 

Lotte Riisholt er bestemt ikke noget ubeskrevet blad på den danske musikscene. Første gang hun gjorde sig bemærket var i 1976, hvor hun deltog i Ekstrabladets Pladechance, og på stedet blev tilbudt en pladekontrakt hos pladeselskabet EMI. Lotte Riisholt er i dag en professionel sangerinde, der blandt andet er kendt fra radio og TV-shows, oftest på lokalradiostationer og TV Charlie, men også Tv-shows i Tyskland har hun på CV’et. 

Gennem årene er det blevet til masser af Dansktop-hits, og som et bevis på Holbæk sangerindens store kvaliteter, fulgte nomineringen som ”Årets Kvindelige Dansktop solist” ved ”Dansktop Prisen 2016” i Jyske Bank Boxen. Siden Lotte Riisholt udgav første soloalbum, er hendes popularitet vokset, og i dag er hun en meget efterspurgt sangerinde rundt i landet, ikke mindst i Kalundborg Kommune, hvor hun har optrådt op til flere gange.

Billetter købes direkte via Kirke Helsinge Forsamlingshus på tlf.: 53 84 12 01 eller elektronisk via www.kalundborglif.dk

Værter er bestyrelsen i Kirke Helsinge Forsamlingshus og menuen leveres af Allemanns Catering, som hører til i forsamlingshuset. Arrangementet er en del af projekt Liv I Forsamlingshusene. Se flere arrangementer på www.kalundborglif.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0