AnnonceLuk annonce
Kioskbrand var påsat – to mand anholdt

28-05-2018

Branden i City Market fredag aften var påsat. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Sent fredag aften udbrød der brand i City Market på Slagelsevej i Kalundborg. Politiets teknikere har påvist at branden er påsat. To mand er varetægtsfængslet i sagen.

Politi ambulance og mandskab fra Vestsjællands Brandvæsen blev fredag aften, kl. 22.18 kaldt til brand i kiosken City Market på Slagelsevej 1 i Kalundborg (hjørnet af Slagelsevej og Holbækvej).

Ifølge beboerne som bor i ejendommen Petersminde skete der en eksplosion som sendte en røgsky op gennem gulvet til lejligheden oven over.

En mand fra Kalundborg, som havde været til stede i kiosken efter lukketid og ved brandens opståen, var i forbindelse med formentlig en røggaseksplosion blev lettere forbrændt og røgforgiftet, hvorfor han blev indbragt til skadestuen til fornøden behandling herfor.

Flere steder i kiosken er loftet faldet ned på grund af eksplosionen.

Lørdag foretog kriminalteknikere en nærmere undersøgelse af brandstedet og kunne foreløbigt konkludere, at der var tale om forsætlig brandstiftelse ud fra de fundne spor på stedet.

Efterforskning i anledning af disse oplysninger fra kriminalteknikerne førte lørdag eftermiddag til anholdelse af den 46-årige mand fra Kalundborg samt tillige en 23-årig mand fra Kalundborg som mistænkte for forsætlig brandstiftelse i kiosken. De blev fremstillet i grundlovsforhør søndag, hvor de er blevet varetægtsfængslet frem til 19. juniKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0