AnnonceLuk annonce
Kino udvider med ny eksklusiv sal

21-12-2019

Det tidligere Pizza Mia bliver nu til en biografsal, fra venstre, Allan Nielsen, ejer af bygningen, sammen med Annette Sønder Nielsen og Brian Sønder Andersen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kino Den Blå Engel udvider nu med en ekstra biografsal med lækre recliner biografstole. Den nye sal forventes at stå færdig i begyndelsen af foråret 2020.

For indehaver af Kino Den Blå Engel, Annette Sønder Nielsen, står natten til d. 5. maj i år som lidt af et mareridt. Da blev hun nemlig ringet op, at der var brand i Pizza Mia, som var nabo til Kino Den blå Engel, og røgen var på vej ind i biografen.

Branden i pizzeriaet var påsat, og efter politiets undersøgelser var slut, er alt i pizzeriaet blevet hevet ud, intet stod til at redde. Ejeren af Pizza Mia var eller klar til at starte forfra igen, men sådan kommer det ikke til at gå, i stedet har Kino Den Blå Engel lejet lokalerne, som nu er i gang med at blive omdannet til en lille eksklusiv biografsal med 23 pladser.

”Det er et kæmpe ønske som nu går i opfyldelse, og det betyder at vi bl.a. kan køre filmene i noget længere tid, og vi kan vise film samtidig med at vi har koncerter i den store sal,” fortæller Annette Sønder Nielsen, og Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel supplerer,

”Den nye sal vil også kunne bruges som et eksklusivt mødelokale og erhvervsarrangementer i al almindelighed, og så går mange biografgænger efterhånden efter små og eksklusive sale.”

Den nye sal bliver med eksklusive recleiner biografstole, stole som kan vippe så gæsterne kan ligge ned, og få løftet benene op, en rigtig flyder. Prisen for hver stol er 10.000 kr.

Bortset fra de helt store byer er der ingen andre biografer som endnu har de lækre recleiner biografstole, og derfor er Kino Den Blå Engel foran både Slagelse og Holbæk.

Håndværkerne er allerede godt i gang, hele den bygningsmæssige del står Allen Nielsen for, det er ham som ejer bygningen, mens det er Kino Den Blå Engel som skal stå for indretningen af stole, lærred og lydanlæg.

Hvis ellers alt går efter planen er det meningen at den nye sal i Kino Den Blå Engel skal stå færdig først på foråret 2020.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0