AnnonceLuk annonce
Kino flytter koncerter til Kalundborghallen

19-09-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Grundet COVID-19 situationen vil Kino Den Blå Engel i en periode benytte Kalundborghallen til arrangementer så vidt muligt. Alternativet vil ellers være at udsætte koncerterne til 2021.

Ved at benytte Kalundborghallen er det muligt for Kino Den Blå Engel at  afholde flere arrangementer, som ellers ikke ville lade sig gøre grundet alle restriktionerne i forbindelse med COVID-19. Fx kommer Andreas Bo stadig til Kalundborg den 26. september, blot er arrangementet i Kalundborghallen i stedet for i biografen.

”Vi er kede af besværet, men vi kommer til at gøre det med flere arrangementer i en periode, for netop at opretholde så mange arrangementer som muligt, hvilke vi kan i Kalundborghallen, da der er meget mere plads, og derfor kan der være flere mennesker med den rette afstand mellem stolene. Stolene kommer i øvrigt til at stå ligesom i biografen, så man kan fortsat se på oversigten for biografen, når man booker sine billetter,” fortæller Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel.

Nogle er dog rykket til næste år

Johnny Madsen koncerten i oktober er dog rykket til den 23. oktober 2021 bl.a. fordi en musiker er bosat i Thailand, og det er vanskeligt i forhold til COVID-19 situationen i hele verden pt. Ligeledes er koncerten med Johnny Logan rykket frem til den 5. november 2021.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0