AnnonceLuk annonce
Kino: Lattermusklerne på overarbejde

10-10-2019

Publikum fik masser af gode grin i Kino Den Blå Engel. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Komikeren Lars Hjortshøj er rundt i landet med er helt nyt one-man show - det var meningen, showet skulle give en endegyldig løsning på alle menneskehedens problemer, men det lykkedes ikke helt. Så Lars Hjortshøj kastede sig i stedet over Plan B, som også blev navnet på showet. Onsdag aften besøgte han Kino Den Blå Engel i Kalundborg, hvor alle billetter var solgt.

”Et voksent menneske træffer 35.000 valg i løbet af en dag, det når man da aldrig op på tænker i nok, men så kan i da starte med at gå ind på en café og bestille en kop kaffe, er der så ikke cirka 35.000 valg man skal tage stilling til, sidst jeg var på café blev jeg tilbudt en flat white på havremælk, er det virkelig det signal jeg sender til omverdenen, siden hvornår er vi begyndt at klemme mælk ud af kornsorter, hvad fanden foregår der, hvis det var muligt, så havde sangen sikkert lydt, Jeg er havren, jeg har patter på,” startede Lars Hjortshøj sit show, og den fyldte sal i Kino Den Blå Engel lå flade af grin.

Lattermusklerne kom i den grad på overarbejde i de 75 veloplagte minutter som showet varede.

For hvem kan løse verdens problemer hvis man ikke engang selv kan træffe de rigtige beslutninger? For helt ærligt, er der noget mere besværligt her i livet end at træffe valg? Det skulle da lige være at stoppe klimaforandringerne eller folde et stræklagen. Skal man gå til højre eller venstre? Ind eller ud? Skifte navn eller køn. når man så endelig træffer et valg, så ender det alligevel anderledes end forventet.

Lars Hjortshøjs anmelderroste show Plan B, kom rundt om mange af hverdagens problemer, serveret både skarpt og vittigt.

Lars Hjortshøj havde en Plan B. Et show der handler om alt det, man finder, når man leder efter noget andet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0