AnnonceLuk annonce
Kino: ’Det er noget surt’

13-12-2020

Biografdirektør Annette Sønder Nielsen, Kino Den Blå Engel, prøver at holde humøret højt. Arkivfoto: Gitte Korsgaard.

Af Jens Nielsen

Fredag kl. 16 lukkede og slukkede restauranter, kulturinstitutioner og biografer over hele Sjælland grundet myndighedernes nye corona restriktioner, og det sker lige op til en af årets store indtjeningsperioder, nemlig julen.

I Kino Den Blå Engel kommer nedlukningen lige som der var ved at komme gang i forretningen igen.

”Fra en periode fra sidst september og til nu, var det begyndt at gå rigtigt godt på grund af en række danske film, folk var glade for at kommer her og viste at vi overholdt alle restriktioner, så jeg havde da egentligt gået og regnet med at julen nok kunne blive meget god, så jeg synes da det er noget surt,” siger biografdirektør Annette Sønder Nielsen, Kino Den Blå Engel, og fortsætter,

”Vi prøver at holde humøret højt og håber vi snart kan åbne igen, og vi er glade for alle de mennesker der har kikket forbi i de seneste måneder, det har været en fornøjelse.”

Biografen har fået del i nogle af myndighedernes hjælpepakker, og Annette Sønder Nielsen håber også, at biografen får del i de hjælpepakker der gælder i forbindelse med den seneste tvangslukning.

”Vi taber jo penge hver eneste gang der laves nye restriktioner, men vi er jo stadigvæk privilegeret, at vi lever i et land hvor man kan få hjælp på den måde, og så har vi jo modtaget en række donationer som gør at vi måske i sidste ende kan holde os nogenlunde oven vande,” siger Annette Sønder Nielsen, og fortsætter,

”Vi prøver at være positive, og når vi kommer ud på den anden side og der kommer en vaccine så håber vi, at vi så lige så stille kan få tandhjulene til at køre rundt igen.”

Hvis Annette Sønder Nielsen skal prøve at finde noget positivt ved denne tvangslukning, så får hun mulighed for at holde juleferie.

”Jeg skal holde juleferie for første gang i 17 år, det bliver helt mærkeligt,” siger biografdirektøren.

gavekort

Mangler du stadig en julegave, adventsgave, mandelgave eller værtindegave, så er der stadigvæk mulighed for at støtte op om Kino Den Blå Engel. På biografens hjemmeside kan der bestilles gavekort som kan benyttes til film, foredrag og koncerter.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0