AnnonceLuk annonce
Kino Brian klippede coronahår på ’is-mutter’

17-04-2021

Af Jens Nielsen

Ishjørnet ved Kino Den Blå Engel åbnede for sæsonen lørdag eftermiddag. ’Is-mutter’ havde coronahår, men det klarede Brian Sønder Andersen lige ude på gaden.

Ishjørnet i Vænget havde sæsonåbning lørdag lige over middag. I år er der kommet et større sortiment af is til at komme i isvaflerne, softicemaskinen er skiftet ud med en model som kan levere både almindelig softice, jordbær og blandet.

Coronahår

”Brian har været efter mig, vi kan ikke åbne Ishjørnet med en is-mutter som har sådan en frisure, det var ordene,” griner is-mutter, Susanne Topp Petersen.

Brian Sønder Andersen, der sammen med Annette Sønder Nielsen, står bag ishjørnet havde på Facebook efterlyst en frisør som kunne klippe ’is-mutter’, ellers ville han selv gøre det.

Heldigvis dukkede Cecilie Lund, der er udkørende frisør med egen salon By Cille, op for at give en hjælpende hånd, og det blev der god brug for.

Brian Sønder Andersen blev guidet af Cecilie Lund, mens Susanne Topp Petersen sad helt roligt i stolen ude på fortovet.

”Ja det er fint nok, så gør du det samme i den anden side, du har et godt tag på det,” griner Cecilie Lund, mens Brian forsøgte at få styr på saks, hår og kam.

”Hvornår skal jeg klippe pandehåret, det glæder jeg mig til,” griner Brian, mens hårlokkerne bliver klippet af ’is-mutter’.

Det endte med at Susanne Topp Petersen fik en flot sommerfrisure, men det var nok ikke kun Brian Sønder Andersens fortjeneste.

Masser af kunder

Mens Brian forsøgte sig som frisør uden for Kino Den Blå Engel, så strømmede kunderne til for at købe is i Ishjørnet.

Der blev langet masser af gammeldags isvafler over disken sammen med softice og iskaffe.

Åbningstiderne i Ishjørnet vil, til at begynde med, være hver lørdag og søndag fra kl. 13 – 20. Om et par uger udvider man måske med fredagen også, og på sigt skal der være åbent alle ugens dage, når der er lidt mere sommer i luften.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0