AnnonceLuk annonce
MLTR rockede salen

25-10-2018

Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I går spillede ’Michael Lears to Rock’ eller 'MLTR' i Kino Den Blå Engel, og der var ingen tvivl om, at alle gæster havde en forrygende aften.

Det var en helt fyldt Kino Den Blå Engel, der i går nød musik fra Michael Learns To Rock, også kendt som MLTR. Bandet har i deres lange karriere toppet hitlisterne i mere end 15 lande, og de har solgt mio. af albums og singler primært i Skandinavien og Asien. De er uden tvivl et af de bands, der har leveret soundtrack til mange danskeres barn- og ungdom i 90’erne, og nu er de således på Danmarksturné igen, og første aften var altså i Kalundborg.

Stemningen var god, nogle drak rødvin, andre cola, men fælles var, at de mange gæster hyggede sig. Musikken flød i et par timer, hvor gæsterne både grinede, hujede og klappede. MLTR spillede bl.a. de populære hits ’The Actor’, ’That’s why’, ’Sleeping Child’ og ’Complicated heart’.

MLTR øvede sig hele dagen i går i Kino Den Blå Engel, da det er længe siden, de har spillet sammen, og ikke har haft megen øvetid inden deres Danmarksturne. Jascha Richter spurgte ind til, om folk var stille, fordi de var målløse eller skuffede. Skuffede var folk i hvert fald ikke, og da bandet spillede ’The Actor’ blev omkvædet til fællessang, ligesom hele salen rejste sig til slut, folk klappede og stampede i gulvet, mens de bad om ekstranummer.

Det vigtigste for os, og det som har holdt os sammen i alle årene, er uden tvivl vores fans, og alle som kommer til vores koncerter. Vi elsker stadig at spille musik, og vil egentlig bare gerne spille så meget som muligt,” lyder det fra hele bandet.

Dejligt med stor opbakning

Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel var glad for, at salen endnu engang var fyldt i biografen.

”Det er super skønt, at der er fed stemning, og så mange bakker op om arrangementet. Lyden er vanvittig god, og de spiller mange af de gode gamle numre. Det er anden gang, at de er her, men stadig lige populære, kan vi jo se,” siger han.

På scenen i går aftes var sanger og keyboardspiller Jascha Richter, trommeslager Kåre Wanscher, guitarist Mikkel Lentz og bassist Troels Skjærbæk, der stødte til bandet i 2013.

Poul Krebs er i øvrigt næste musiker, der spiller koncert i Kino Den Blå Engel, men denne er også udsolgt. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0