AnnonceLuk annonce
Kinesisk biomedicinvirksomhed vil købe sygehus

24-05-2019

Det gamle Kalundborg Sygehus. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En meget stor kinesisk virksomhed, Tongkes World, som arbejder med biomedicin, er interesseret i at købe det gamle Kalundborg Sygehus. Onsdag besøger en kinesisk delegation Kalundborg.

I gennem lang tid har det Gamle Kalundborg Sygehus, som sidst har huset et flygtningecenter, været til salg, og nu ser det ud til at der er interesse for bygningerne.

Onsdag d. 29. maj besøger en stor kinesisk delegation Kalundborg for, dels at se på bygningerne, men også for at se på Kalundborg.

Delegationen kommer fra Jinan, en by med 7 mio. Indbyggere, som er hovedstaden i Shandong Province, med 99 mio. Indbyggere.

Delegationen består af topledere fra Jinan Innovation Zone og investorer fra en meget stor kinesisk virksomhed, Tongkes World, som arbejder med biomedicin

Besøget drejer sig om, at organisationen skal se hospitalsbygningerne, som de vil købe, hvis de får muligheder for at, oprette et Science and Technology Innovation, få godkendt de formål, som de vil bruge hospitalsbygningerne til, samt få et samarbejde med Kalundborg Kommune i fremtiden.

Det er Hans Søie fra det lokale firma HS Business Consult, som har skabt kontakten til kineserne, og han oplyser at der har været arbejdet på aftalen gennem flere måneder.

Onsdag eftermiddag er der indkaldt til pressemøde på Kalundborg Rådhus, hvor den kinesiske delegation vil præsentere planerne for hvordan de vil bruge det gamle Kalundborg Sygehus.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0