AnnonceLuk annonce
Kia er kommet på øverste hylde

27-11-2020

Kia Witthøfft Kalundborg, kan nu kalde sig Statsautoriseret Revisor. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kia Witthøfft, ansat hos revisionsfirmaet BDO i Kalundborg har netop bestået eksamen som Statsautoriseret Revisor, og er gået hele vejen uden at dumpe en eneste gang. Det er der ikke mange som kan prale af.

Det er 11 år siden at, nu 33-årige Kia Witthøfft startede hos Dansk Revision, nu BDO, i Kalundborg, efter endt læretid hos Skat i Holbæk. Nu har hun netop bestået eksamen som Statsautoriseret Revisor, med ret til at underskrive regnskaber.

Kia var meget genert da hun startede her, og jeg havde fra start af ikke forestillet mig at hun havde en ambition om at blive statsautoriseret revisor,” fortæller Peter Westergaard, Senior Partner og registreret revisor hos BDO i Kalundborg, som med rette er stolt af Kia, som har bestået eksamen efter at have uddannet sig i ni år. Først har hun læst HD i fire år, så cand.merc.aud. i 2,5 år og endelig 2,5 år inden hun nu kan kalde sig Statsautoriseret Revisor.

”Kia har brugt ni år, og det er hurtigt, for så er man ikke dumpet undervejs, faktisk er der kun 15% som er kommet igennem fra en hel årgang, uden at dumpe,” fortæller Peter Westergaard.

”Det er fantastisk, det er den vildeste følelse at gå ud ad døren og ha’ bestået, det er en stor dag, som kommer til at betyde noget for resten af mit arbejdsliv,” siger Kia Witthøfft.

Løbsleder for racerløb

Når Kia ikke jonglerer rundt med tal og regnskaber, er det helt andre interesser som fritiden går med, Kia er nemlig løbsleder når der køres historiske racerløb i Danmark, og har flere gange fungeret som løbslederassistent til Copenhagen Historic Grand Prix, som er dansk motorsports flagskib samt været løbsleder for løb på Ring Knutstorp i Sverige.

”Kias fritidsinteresse som løbsleder har været med til at forme hende, her skal hun stå og tale for 100-120 racerkørere og sætte sig i respekt som kvinde, hvor de fleste kørere er mænd, det er erfaringer hun kan bruge i sit arbejde som Statsautoriseret Revisor,” siger Peter Westergaard.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0