AnnonceLuk annonce
Kendt tv-kok hjælper biografen

17-09-2020

Claus Holm gæster Kino Den Blå Engel den 30. november, hvor han også forsøger at rejse lidt penge til biografen, der er hårdt ramt af COVID-19. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den kendte tv-kok Claus Holm kommer på besøg i Kino Den Blå Engel mandag den 30. november, hvor han holder foredrag, men også tager deltagerne med på en smagsrejse, ligesom han forsøger at samle penge ind til biografen, der lige nu har det svært grundet COVID-19 situationen.

De fleste kender Claus Holm som den elskelige og passionerede tv-kok fra Go’ Morgen Danmark og Go Appetit på TV2. I sin mere end 30 år lange karriere har han delt ud af sin madglæde og vist os, hvad mad kan gøre ved mennesker. I sit foredrag fortæller han sin egen historie og tager deltagerne med på en smagsrejse. 

Claus Holm sælger endvidere sin nyeste bog billigere efter foredraget i biografen, og bidrager samtidig med 50 kr. til biografen for hver bog, der bliver solgt. Måske julegaven er i hus?

Hvem er Claus Holm?

Når det gælder madlavning, er Claus Holm foregangsmand, men han har især gjort sig bemærket for sine store armbevægelser, varme personlighed og enorme begejstring for smag, kvalitet og sanseoplevelser. Han har vist os alle sammen, hvordan mad og måltider kan samle mennesker, og hvordan det handler om at spise for at leve og ikke for at overleve. Med et glimt i øjet, inspirerer Claus danskerne til at træffe de rigtige valg, når det drejer sig om madlavning. Det skal laves med omhu, være af ordentlige råvarer, og det skal smage helt fantastisk.

Mad til dronningen

Claus ved faktisk, hvad han taler om. Han har lavet mad til Hendes Majestæt Dronning Margrethe, og arbejdet som kok et utal af steder, blandt andet i Cairo og Zürich, og han har egen restaurant og cateringfirma. Udover sit arbejde som foredragsholder og kok, er Claus Holm også indehaver af virksomheden Claus Holm ApS, som tilbyder kogebøger i massevis, potter og pander i højeste kvalitet og kokkeskoler, der inspirerer til madlavning i topform. Derudover har Claus Holm udgivet en række populære kogebøger, ligesom han til september 2020 er aktuelt med bogen ”Sund livsglæde – Mit livs vigtigste opskrift” – som kombinerer en personlig fortælling om vægttab med opskrifter og træningsøvelser, der har virket for Claus Holm. 

Mit livs vigtigste opskrift

I 2018 var Claus Holm tæt på at miste livet på grund af overvægt og usund livsstil med for meget fart på. Sådan skulle det ikke være. Det blev starten på et vægttab på 25 kg og en sundere livsstil med mere overskud til ham selv og sine nærmeste. Skubbet til at komme i gang fik han ved at medvirke i TV2- programmet Fem fede kokke, hvor man følger en hudløs ærlig Claus Holm der med hjælp fra den personlige træner Mark Abildhauge kickstarter sit vægttab. 

Billetter er til salg i Kino Den Blå Engel og på biografens hjemmesiden fra onsdag den 16. september kl. 14.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0