AnnonceLuk annonce
Kattegatforbindelse.

05-06-2019

Læserbrev:

Kattegatforbindelse.

Mange har spurgt mig indtil min og mit partis (SF) holdning til hhv. Røsnæs og Kattegatforbindelsen.  

Det bliver et klart nej til motorvej igennem Røsnæs. Sådan som planen lyder nu, vil det ødelægge Røsnæs. Det må ikke ske.

Ift. Kattegatforbindelsen skal der også meget til for at jeg kan sige ja til den. En forbindelse skal ikke kun være for privatbilister og lastbiler som planen er nu. Hvis der kommer en forbindelse – og det ser ud til et klart flertal for lige nu – så vil jeg arbejde for, at det bliver en tunnel med højhastighedstog. Jeg vil arbejde for, at lokalområdet får bedre offentlig transport til den forbindelse, så alle har gavn af den. Og jeg vil arbejde for, at man finder den bedste løsning for at minimere forureningen alle de steder hvor man risikerer støj og møg fra trafik. Der er lang vej endnu – men det er den løsning jeg vil kæmpe for.

De partier, der siger blankt nej til hele Kattegatforbindelsen kommer ikke til at sidde ved forhandlingsbordet og have indflydelse på processen og resultatet. Og fordi der er et flertal for forbindelsen, så kommer der nok en motorvej gennem Røsnæs, hvis vi mister den indflydelse. Jeg vil absolut ikke risikere at miste vores kære Røsnæs til lastbiler.

Jonas Ghiyati

Folketingskandidat (SF)

Sjællands storkredsFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0