AnnonceLuk annonce
Kattegat-forbindelsen​​​​​​​ ´ en god og rigtig investering.

28-06-2018

Læserbrev:

Kattegat-forbindelsen ´ en god og rigtig investering

Jeg kan godt følge Martin Damm’s betænkeligheder vedr, de private investeringer i en kommende Kattegat-forbindelse, det er jo et spørgsmål om udbud og efterspørgsel, investerede midler skal jo kunne tjenes tilbage.

Der er jo ingen private investorer som investerer uden en forventning om et afkast, men vi taler også om rigtig mange penge her.

Uanset ’de mange FB grupper og andre såkaldte miljøforkæmpere, som nu er gået til angreb ’både på projektet og på mine og andres indlæg på FB, så er der altså ikke noget at gøre, DEN FORBINDELSE KOMMER..det er kun et spørgsmål om ”Hvornår” det gælder kun om at gøre dette på den mest hensynsfulde måde.

Vi husker også:

De miljøforkæmpere som skriver, er jo de samme mennesker som i sin tid ’fik stoppet færgefarten mellem Kalundborg og Århus ’med efterfølgende stor skade for vor by og handelsliv, de samme som i sin tid, var imod Storebæltsbroen, de samme som er imod en u’undgålig udvikling af det moderne samfund vi lever i og som er i stadig vækst..

Der er nogle vigtige punkter der er aktuelle for denne forbindelse:

Kalundborg, vil blive et centrum i Danmark, vi har i forvejen den tungeste industri uden for København ’der er kræfter i denne diagog, som mener at Kalundborg kun vil blive et Stoppested ’de tager meget fejl her.. Vi bygger lige nu en ny havn (Krydstogthavn) vi bygger en ny jernbanestation på østsiden af Kalundborg og hele vores nye industri er her.. DERFOR SKAL KATTEGAT-FORBINDELSEN også landes på Asnæs siden og ikke på Røsnæs.

Hov-området i Jylland vil blive et samlingssted ’fra at være et udkants område.

Samsø’s erhvervsliv, vil blomstre op, til gavn for Samsingerne.

Sidst ’men ikke mindst:

Fyn & den fynske motorvej, samt hele trekantsområdet (Middelfart-Fredericia-Vejle) og E45 nord mod Århus, er allerede i dag voldsomt overbelastet af trafik, det ville denne forbindelse kunne afhjælpe for.

Peter Torben Hansen (V)

Bosiddende i KalundborgFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0