AnnonceLuk annonce
Kasserer for 800 bankospil – nu er det slut

01-07-2021

Tove Løfqvist, her sammen med Niels Erik Sørensen. Privatfoto

Af Jens Nielsen

I 18 år har Tove Løfqvist været kasserer i H. F. Vestsjællands Venner, men på den netop afholdte generalforsamling har Tove valgt at give stafetten videre.

”Jeg tænker tilbage på 2003, hvor vi to startede H. F. Vestsjællands Venner, det har været en fantastisk rejse vi har været på, jeg har ikke tal på hvor mange bankospil vi har afholdt, men det er ca. 800,” sagde formand for H. F. Vestsjællands Venner, Niels Erik Sørensen, i sin tale til Tove Løfqvist, som i 18 år har været kasserer i foreningen, men nu er det slut.

Tove valgte at trække sig fra posten på den netop afholdte generalforsamling, selv om makkerparret ellers havde en aftale om at stoppe samtidig, men Niels Erik Sørensen var ikke på valg i år.

”Vi har holdt fester, Tørfisk, Kandis, og ikke mindst vores Ældrefester, også tak til dig Tove fordi du troede på mig, dengang jeg forslog om ikke vi skulle holde en årlig fest for de unge der var blevet lidt ældre, det er 11 år siden Kalundborg kommune lukkede ældrefesterne ned. Tak for rejsen og alle de gode fester,” fortsatte formanden sin tale til den nu afgåede kasserer.

Ny kasserer i H. F. Vestsjællands Venner er Ann-Britt Frisk.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0