AnnonceLuk annonce
”Karriere på Kalundborgsk”

24-11-2020

kontakt@tv-kalundborg.dk

”Karriere på Kalundborgsk” er en podcastserie om livet som medarbejder i Kalundborg Kommune.

Kalundborg Kommune lancerer i disse dage podcastserien ”Karriere på Kalundborgsk”. I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere medarbejdere i en række sektorer.

Mød Marie, der er teamleder i ældreplejen, Anna der arbejder med bogernær sygepleje, ingeniørerne Camilla og Casper, Johannes der er lærer eller Lasse der leder Jobcentret. De er det første kuld af medarbejdere i Kalundborg Kommune, der fortæller om det at arbejde i Kalundborg Kommune i kommunens nye podcast-serie ”Karriere på Kalundborgsk”.

”Karriere på Kalundborgsk” bliver en vigtig del af vores kommende indsats for at rekruttere flere medarbejdere til Kalundborg Kommune. Podcasts har vist sig at være et meget stærkt medie, der når vidt omkring – og de, der bedst og mest troværdigt fortæller historien om at arbejde i Kalundborg Kommune er jo medarbejderne,”forklarer personalechef i Kalundborg Kommune, Søren Fussing.

Kalundborg Kommune ser, ligesom en række andre kommuner og virksomheder, ind i en fremtid, hvor demografi og konkurrencesituation om medarbejderne kan blive en sten i skoen i forhold til at tiltrække nye medarbejdere.

”Derfor er det vigtigt at vise, at vi i Kalundborg Kommune kan tilbyde et udfordrende og spændende arbejdsliv med en masse udfordringer, ansvar og en udstrakt grad af frihed til at løse kerneopgaven. Nemlig, at yde den bedst mulige service for vores borgere,” siger Søren Fussing.

De første episoder af Podcasten er parate til at gå i luften, og er produceret af kontoret Juhl, der består af journalisterne Asger Juhl og Pernille Brunse.

Lyt til den første podcast: Maries plejehotel 

Marie Krogh Matthiesens første job efter endt sosu-uddannelse var som aftenvagt på et plejecenter i Kalundborg Kommune. Her fandt hun hurtigt ud af, at hun brændte for ledelse og at få lov at skabe noget. Efter flere efteruddannelser er hun i dag chef på et plejecenter - men hun har aldrig glemt kerneopgaven, nemlig borgerens behov. Lyt til podcasten her: https://www.podbean.com/eu/pb-mq8pg-f17dc9

Man kan også høre hele podcastserien her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0