AnnonceLuk annonce
Kampklædte betjente fløjet til Sejerø

11-12-2016

Arkivfoto Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Politiet var natten til søndag massivt til stede på Sejerø, hvor en 47-årig mand var gået amok og havde forskanset sig i et hus.

Omfattende politistyrker blev natten til søndag fløjet med helikopter til Sejerø, hvor en 47-årig mand var gået amok og havde forskanset sig i et hus.

En af forsvarets helikoptere fløj flere gange frem og tilbage mellem Sejerø og Sjælland, og hentede politifolk til øen. Blandt andet blev der fløjet kampklædte betjente til øen, oplyser en borger på øen til TV ØST.

47-årig mand amok

Årsagen til balladen var en 47-årig mand, gik amok i et hus på Sejerø. Han er ifølge politiet ikke fastboende på øen.

Manden havde været involveret i et husspektakel, hvorefter han havde sat ild på et udhus og forskansede sig på husets førstesal. Brag fra tagplader som sprang på grund af varmen fik lokale til at frygte, at der blev skudt, hvilket efter alt at dømme fik politiet til at trække så mange politifolk til øen.

Helikopter fløj i pendulfart

Transporten til øen foregik i en af Forsvarets Merlin-helikoptere, skriver TV ØST på deres hjemmeside.

Da manden var blevet anholdt, blev helikopteren brugt til at fragte manden til behandling på Rigshospitalets traumecenter, hvor han blev behandlet for at have spist piller og drukket alkohol.

Politiet oplyser søndag, at ingen kom til skade hverken som følge af branden eller mandens adfærd.

Den 47-årige mand ikke vil blive fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0